Beden Eğitimi dersinde Bayındır Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etmek istediklerini ve beden eğitimi dersini orada özel öğrencilerle beraber işlemek istediklerini idareye ve beden eğitimi öğretmenlerine bildirdiler. Öğrencilerin bu projesi olumlu karşılandı ve öğrenciler beden eğitimi dersinde Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Güler koordinesinde “karma beden eğitimi dersi” yaptılar.

          TAC Lisesi öğrencileri ve Efe Rehabilitasyon Merkezinin özel öğrencileriyle kurulan karma basketbol, voleybol, badminton takımları bahar şenliği havasında müsabakalar yaptılar. Türkiye’nin tek otistik parkurunda, Tire ve Bayındır’ın tek bocce sahasında yarıştılar.

         Bayındır Efe Özel Eğitim Müdürü Bülent Girgin: “ Engellilerle ilgili her özel günde ve haftada bizleri asla yalnız bırakmayan Tac Lisesi öğrencilerine teşekkürler, öğrencilerimize çok neşeli saatler yaşattılar, karma beden eğitimi dersi projesi ile engelli bireylerle öğrenciler kaynaştı ve öğrenciler özel öğrencilerimize karşı bir farkındalık geliştirdi, özel öğrencilerimiz sportif faaliyetlerden oluşan bu dersle hem fiziksel hem ruhsal açıdan bir gelişme sağladı.”

     TAC Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Güler: “Spor engellerin aşılmasında en önemli aktivitelerdendir ama daha da önemlisi sevgidir, bizim öğrencilerimizin böyle anlamlı bir haftada böyle bir proje geliştirmeleri bizi gururlandırdı, hepsine teşekkürler.”

Editör: Haber Merkezi