Rehberlik Öğretmeni İpek Tekin Sarıkaya, gezi esnasında öğrencilere üniversiteler hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin bölümlerine göre seçecekleri üniversitelerin önemli olduğunu belitti. 
     Eğitim Koordinatörü ve Tarih Öğretmeni Asiye Özlü: Bu gezinin öğrenciler için çok önemli olduğunu üniversiteler hakkında bilgi alan öğrencilerin sınav motivasyonlarının arttığını  ve ders çalışma isteklerinin arttığını, bunun için her sene böyle fuarlara katıldıklarını söyledi.
     Matematik Öğretmeni  Burcu Sardoğan ve Coğrafya Öğretmeni Naci Açar: Öğrencilerin yoğun ders çalışma saatleri yaşadığını, okul dersleri, TYT ve YKS hazırlıkları, birebirler, etütler, deneme sınavları içinde kendilerine zaman ayıracakları, nefes alacakları bir vakit olması gerektiğini dile getirdi.
   Geziye katılan öğrenciler de: “Bu stresli sınava hazırlık döneminde her türlü imkânla yanlarında olan okullarının kurucularına, idarecilerine ve öğretmenlerine ayrı ayrı teşekkür edip biz de bu emeklerin karşılığını hedeflediğimiz üniversiteli kazanıp ödeyeceğiz ve başarılarına başarı katacağız.” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi