Ziyaretler kapsamında, tüm Kocatürk Kolejlerini gezen Göksel KAYA, önceki gün de Tire Özel Kocatürk Kolejlerine geldi. Göksal Kaya burada sınıfları tek tek dolaşırken, öğrencilerle de bol bol sohbet etti. Sınıflarında bir anda Atatürk’ü fraklı kıyafetiyle karşılarında gören öğrenciler ise şaşkınlıklarını ve mutluluklarını gizleyemediler. Sanatçının etrafını saran öğrenciler bir sevgi yumağı oluşturarak hep birlikte bol bol fotoğraf çekildiler.

 Tire Kocatürk Koleji’nde kendisini tanıtan Göksel KAYA, tiyatro ve sinema sanatçısı olduğunu, çeşitli televizyon dizilerinde Atatürk’ü canlandırdığını belirtti.  10 Kasım ile ilgili hazırlamış olduğu sunumu öğrencilerle paylaşan Göksel KAYA, Kocatürk Koleji öğrencilerinin Atatürk Haftası nedeniyle yazmış oldukları mektupları okumasıyla herkese duygu dolu anlar yaşattı.

Göksel Kaya okul programının ardından Kocatürk Koleji yöneticileri ve okul öğrencilerinden oluşan bir grupla Tire Belediye Başkanı Tayfur ÇİÇEK’i ziyaret ederek çiçek taktim ettiler. Söyleşiler ve fotoğraf çekimleri ile Göksel Kaya’nın Tire ziyareti sona erdi. Kaya, Tire ziyaretinin ardından, Bayındır’a geçerek, Bayındır Kocatürk Anaokulunu da ziyaret etti. Bayındır Kocatürk Anaokulu’nda da aynı coşku yaşandı.










Editör: Haber Merkezi