“Eğitimde Ufuk Çizgisi” sloganıyla eğitim kalitesini her geçen gün arttıran Tire Mesleki Eğitim Merkezi bir ilke daha imza attı.

Ercan ÇELİK

  “Askıda Kitap” Projesiyle öğretmen, çırak öğrenci, usta ve mahalleliye kitap okuma imkânına kavuşturan merkezimiz “toplum olarak kitap okumuyoruz” önyargısını kırdı. İsteyen herkes proje kapsamında oluşturulan kitaplıktan kayıt yaptırmadan kitap alarak okuyup tekrar başka kitapla değiştirebiliyor. Kitaplık, merkezin personeli tarafından temin edilen kitaplardan oluşmuş olup yayın inceleme kurulunca incelenmiş ve onaylanmıştır.
 
Projeyle ilgili olarak konuşan Tire Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Turan Onar, “Kısa sürede öğrenci ve personelimiz tarafından ilgi alanı haline gelen projenin hayırlı olacağına inanıyor, Merkezimiz için yapılan bütün çalışmalarda önceliklerinde ilk sıraya koyan ve Projenin oluşmasında emeği geçen merkezimiz personeline teşekkür ve takdirlerimi sunuyorum. Daha nice güzel ve hayırlı çalışmalarda buluşmak, kitap okuyan ve okutanlardan olmak dileğiyle.” Dedi. 



Editör: Haber Merkezi