1996 yılından beri Tire’de faaliyet gösteren Körfez Dershaneleri başarı grafiğini artırarak Tire’nin yüz akı olmaya devam ediyor.


Körfez Dershanesi Müdürü Ali EKİZ bir açıklama yaparak “Körfez ailesi olarak 4 alanda Tire birincisi çıkarmanın onurunu yaşamaktayız.” dedi. 

Körfez Dershaneleri 144 şubesiyle Türkiye geneli hizmet veren ulusal bir marka olduğunu belirten Ali EKİZ, "Marka olmasında öğretmen kadrosu, yayın kalitesi, teknolojiden en iyi şekilde istifade ederek RDS (Randevulu Ders Sistemi), ÖTS (Ödev Takip Sistemi), Sanal Kütüphane, Körfez Video, Körfez TV, VBS (Veri Bilgilendirme Sistemi), Tekno Deneme, Tekno Test, DVD’li çözüm gibi sistemleri uygulamasıdır. Ayrıca 2 yıldır tüm sınıflarımızda AKILLI TAHTA, AKILLI DEFTER sistemini başarıyla uygulamaktayız. Yeşil Tiremize daha nice başarılar kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bıkmadan usanmadan çalışmamızın sırrı ise, mesleğimizi aşk derecesinde sevmemizdir. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen ailelerine, tüm Milli Eğitim Camiasına ve özellikle büyük bir özveriyle çalışan tüm Körfez öğretmenlerine teşekkür ederiz. Son olarak bu başarının gerçek mimarı sevgili gençlerimizi tebrik eder, onlara sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz." diye konuştu. 

Ayrıca doğru tercihin sınav başarısı kadar önemli olduğunu vurgulayan Dershane Müdürü Ekiz hatalı tercih yapılmaması konusunda öğrenci ve velileri uyardı. Ekiz, "Tercih aşamasında Tirelilerin hizmetindeyiz. Tüm öğrenci ve velilerimizi uzman öğretmen kadromuzla tercih yapmaya bekliyoruz.” dedi. 


Editör: Haber Merkezi