ALTINKEPÇE’DE BÜYÜK BAŞARI

    Alanya Belediyesinin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Uluslararası Altın Kepçe Yemek yarışmasına Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencilerinin başarısı damgasını vurdu. Okul öğrencileri 3 altın ve 2 Bronz madalya ile ilçemize büyük gurur yaşattılar.

    Jüri üyeliklerini dünya devi şeflerin yaptığı yarışmada, uluslararası lise ekip dalında yerli ve yabancı rakipleri arasından sıyrılan Cansel Yenilmez, Murat Kösem ve Fadime Peçen birinci olarak altın madalyanın sahibi oldular. Ayrıca liseler arası Tavuk Yemekleri kategorisinde Ceyda Altın güçlü rakiplerinin önünde üçüncülük kürsüsüne çıkarak Bronz madalyanın sahibi oldu. Balık Yemekleri kategorisinde de Nevzat Akman başarılı performansıyla üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

BAŞARILI EKİPTEN KAYMAKAM TANRISEVEN'E TEŞEKKÜR

    Okul Müdürü Dilek Aksoy, Tire’ye atanmadan önce Alanya Kaymakamı olarak görev yapan ve yarışmanın yapılacağı Alanya'da kendilerine konaklayacakları yer dahil her konuda destek olan Kaymakam Tanrıseven'e teşekkürlerini etti. Aksoy, ilk kez uluslararası bir yarışmaya katılmanın kendileri ve öğrencileri için eşsiz bir deneyim olduğunu söyledi. 
Başarı elde eden öğrenciler de sadece başarıya odaklandıklarını ifade ederek yarışmaya katılmalarını teşvik eden Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür ettiler. 

KAYMAKAM TANRISEVEN ''BAŞARI HER ZAMAN DAHA ÇOK ÇALIŞANIN DOSTUDUR''

    Kaymakam Tanrıseven Uluslararası böyle bir yarışmaya katılmanın da, başarı kazanmanın da önemli olduğunu ve başarıdan duyduğu memnuniyeti belirtti. Bu tip başarıların ufuk çizgisini daha da uzaklara taşıdığını ifade eden Tanrıseven, mesleki bakış açılarının da bundan payını alacağına vurgu yaptı.
Öğrencilere bundan sonra da başarıyı kovalamaları tavsiyesinde bulunan Kaymakam Tanrıseven; '' Başarı her zaman daha çok çalışanın dostudur. Sizleri ve sizlere destek veren, emek veren İdareci ve Öğretmenlerinizi kutluyorum.'' dedi. 
 

Editör: Haber Merkezi