HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Tire’de motosiklet tutkunlarını bir çatı altında toplamak ve motosikletçileri güvenli sürüşe yölendirmek amacıyla geçtiğimiz yıl kurulan Tire Motosiket ve Motor Sporları Kulübü Derneği, gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerle adını duyurmaya devam ediyor. TİMOK’un son etkinliği ise eğitim üzerine oldu. Art Moto Akademi Uzman Eğitimcisi Aybars Yüce’yi konuk eden TİMOK, kulüp üyelerine ve Tireli motosiklet sürücülerine ücretsiz teorik eğitim imkanı sundu.

Motosiklet kullanımının son derece yaygın olduğu Tire’de, yaşanan trafik kazaları, yaralanmalar ve ölümlerle motosiklet sürücülerine yönelik bu gibi çalışmaların yapılması gerekliliği doğmuştu. TİMOK, bu anlamdaki sosyal sorumluluğunu yerine getirerek ART Moto Akademi ile ortaklaşa bir eğitim programı düzenledi.

 

BİRÇOK MOTORCU KATILDI

Eğitime ev sahibi TİMOK üyeleri eksiksiz katılım gösterirken, Tire’den ve çevre ilçelerden birçok motosiklet sürücüsü katıldı. Uzman Eğitmen Aybars Yüce’yi can kulağıyla dinleyen motorcular, eğitim boyunca soru sorup cevaplarını aldılar.

 

“MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR”

Motosikletin tehlikeli olduğu tabusunun yanlış olduğunu vurgulayan Aybars Yüce, “Tehlikeli olan motosiklet değildir. Motosikleti tehlikeli hale getiren biz sürücüleriz. Alacağımız bu gibi eğitimlerle farkındalıklarımızı arttırıp, motoru daha tehlikesiz kullanma imkanı bulacağız.” Dedi.

 

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Program sonunda Eğitimen Aybars Yüce’ye çiçek takdim eden Tire Motosiklet Kulübü Başkanı Ercan Çelik, “TİMOK olarak bu gibi eğitimlerimiz devam edecektir. Eğitim programına olan bu yoğun katılım, Tireli motosiklet sürücülerinin güvenli ve iyi bir sürücü olma isteğini göstermektedir ve bizleri çok mutlu etmektedir. Bu eğitim organizasyonunda katkılarından dolayı Art Moto Akademi, Aybars Yüce, Tire Belediyesi, tüm TİMOK üyeleri ve tüm katılımcılara sonsuz teşekkürler. “ dedi. 





HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi