Kurs rehber öğretmen Öncü Kurtuldu’nun “YGS Bilgilendirme ve Motivasyon Semineri “ ile başladı. Öğrencilere YGS sistemi ve ders çalışma yöntem ve teknikleri ile ilgili bilgi sunuldu. Motivasyonlarını olumsuz etkileyen faktörlerden uzaklaşma yöntemleri anlatıldı. Seminerden sonra YGS seviye belirleme sınavı yapıldı. TS, TM ve MF öğrencilerine yönelik kursta  7 Ağustos 2016 tarihine kadar tüm YGS konuları işlenecek şekilde devam edecek, deneme sınavları ve birebirlerle desteklenecek.

Hem YGS hem LYS çalışmalarını oldukça önemseyen ve YGS Tire birincisi çıkaran TAC Lisesi müdürü Cengiz Ekşioğlu yaz kursları ve 18 – 19 Haziran 2016 günlerinde yapılan LYS 4 ve LYS 1 sınavları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl da 11’den 12. Sınıfa geçmiş öğrenciler için yaz YGS kurslarımızı açtık ve çok güzel sonuçlar elde ettik. Adaylar hem sistemli ve disiplinli bir şekilde YGS hazırlığına başlıyorlar hem de kendilerini bu zorlu maratona motive ediyorlar.

Okulumuzun deneyimli öğretmen kadrosu öğrencilere YGS teknik ve taktiksel çalışma ve soru çözme konularında da rehberlik yapıyorlar. Tüm 12. Sınıf öğrencilerini okulumuza ve örnek derslere davet ediyorum dedi. 19 Haziran 2016 Pazar günü gerçekleşen LYS 1 (Matematik – Geometri) ile ilgili olarak da okulumuzda  57 öğrencimizin katıldığı LYS 1 sınavının ilk sonuçları bizleri çok sevindirdi inşallah LYS sonuçları ile de öğrencilerimiz hem kendilerine hem ailelerine hem de ilçemizin yüzünü güldürecek sonuçlar alabilecekler. 25 – 26 Haziran 2016 günlerinde yapılacak LYS 2, LYS 3 ve LYS 5 için deçok umutluyum ve öğrencilerimize güveniyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz dedi.
Editör: Haber Merkezi