Tire Devlet Hastanesi Obezite Birimi Sorumlusu Hayriye Aslan 13 Mart 2018 Perşembe günü TAC Lisesinde “Obezite ve Nefes Al, Hareket Et, Yaşadığını Fark Et (Pulmoer Rehabilitasyon Haftası)” konulu bir seminer düzenledi. Seminere 9./10./11.sınıf öğrencileri katıldı. 
Seminerde sağlıklı yaşam için neler yapılması gerektiği, beslenme alışkanlıkları, hareket etmenin önemi konuları anlatıldı, ilgili slaytlarla öğrencilere görsel bilgiler sunuldu, etkinlik sonrasında öğrencilere Sağlıklı Beslenme Kitapçığı, Örnek Yürüyüş Programı Çizelgesi ve konuyla ilgili diğer el broşürleri dağıtıldı.


Besinlerin kalorileri, doğru bildikleri yanlışlar, sağlıklı besinler hakkında bilgi edinen öğrenciler bu ve benzeri seminerlerin kendileri için çok faydalı olduğunu ve böyle alanında uzman kişilerle kendilerini buluşturan yetkililere teşekkür ettiklerini belirtiler.
Tire TAC Lisesi idarecileri de okullarında seminer düzenleyen ve öğrencileri bilgilendiren Hayriye Aslan’a bir teşekkür belgesi ve günün hatırası bir hediye sunarak semineri tamamladı ve öğrencilere ulaşan her etkinlikte kapımız tüm uzmanlarımıza açıktır, dediler. 
 

Editör: Haber Merkezi