ÖĞRENCİLER, ARKADAŞLARINA SEMİNER VERDİ
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Okul Müdürü Mehmet Şerif Nacir;  Seminerin öğrenciler tarafından hazırlanıp öğrenci arkadaşlarına karşı,  başarılı bir şekilde sunulmasının okulda bir ilk olduğunu, milli manevi değerlere
sahip bilgiyle donanımlı ve hoşgörülü nesiller yetiştirmek için gayret ettiklerini belirtti.  Proje kapsamında talep olursa, aynı seminerin başka okullara da yapılabileceğini ifade etti. 


TİRE DİYANET EĞİTİM MERKEZİNE TEŞEKKÜR
Müdür Nacir, ayrıca sözlerinin devamında seminerde görev alan öğrenciler; Rabia Bala, Selime İba, Senanur Bal ile organizasyonu gerçekleştiren öğretmen Adem Batur ve Konferans Salonunu tahsis eden Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Bozkurt’a da teşekkür etti.


TEOG’DA İZMİR DERECESİ GETİREN BAŞARI
Okul Müdürü Mehmet Şerif Nacir; TEOG Sınavında okulun, İzmir’de ki İmam Hatip okulları arasında ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attığını; öğrencilerin bilgi, kültürel ve sosyal faaliyetlerle hayata hazırlanmaları için fedakarca çalıştıklarını da belirtti. Nacir, bu güzel gelişmelerden dolayı kurum öğretmenleri ve personeline de bu vesile ile bir kez daha teşekkürlerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi