Bu yıl ki LYS’nda (Lisans Yerleştirme Sınavı) % 96 gibi çok yüksek bir yerleştirme başarısı yakalayan Tire Birey Dershanesi, toplam 126 öğrencisini çeşitli üniversitelere yerleştirerek Tire 1.’si oldu. Toplamda büyük başarı yakalayan dershanenin birçok öğrencisi, kişisel anlamda da Türkiye çapında çok önemli dereceler yakaladı.



Tire’de dershanecilik alanında üç yıldır yükselen değer olan, ilçemizin genç ve dinamik dershanesi  Birey Dershanesi, geçtiğimiz yıl  elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. LYS de % 96 gibi çok yüksek bir oranla 126 öğrencisini çeşitli üniversitelere yerleştiren Birey Dershanesi, kendi sloganından hareketle, bu  126 öğrencinin hayallerini de gerçeğe dönüştürdü. “Kaliteli öğretim” ilkelerinden ödün vermeyen Birey Dershanesi, başarılı öğretmen kadrosu ile hem YGS hem de LYS alanında  1., 2. ve 3. derecelerini bünyesinden çıkarttı. Tire’de dershanecilik alanındaki alışılmış kalıpları ve gelenekleri bozarak, bu alanın parlayan yıldız oldu. Öğrencilerin ve ailelerinin teveccühlerini ve takdirlerini kazanan Birey Dershanesi bu yıl da aynı tempo ve iddialı kadrosu ile öğretimine devam ediyor.





YGS ALANINDAKİ BAŞARISINI LYS DE DAHA DA ARTTIRDI
Birey Dershanesi bilindiği gibi YGS de üstün başarı göstererek Tire’de  YGS birincilerini çıkartmıştı. LYS de de Tire 1., 2. ve 3.’lerini bünyesinden çıkartan ve 126 öğrencisini çeşitli üniversitelere yerleştiren Birey Dershanesi iki yıl gibi kısa bir sürede yakaladığı güzel hizmet ivmesi ile başarılarını katlayarak artırmasını bildi ve hem bireysel başarıda hem de kitlesel başarıda en yüksekte yer aldı.
Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Birey Dershanesi Kurucusu ve Müdürü Yunus Özfırat; “Üçüncü yılına girdiğimiz Dershanecilik sektöründeki ciddi, kararlı, kaliteli ve ödün vermeyen çalışmalarımızın sonuçlarını alıyoruz. Dershanemize gelen öğrencilerimiz büyük başarılara imza atarak çeşitli üniversitelere kayıtlarını yaptırdılar. Birey Dershanesi ailesi olarak hem mutlu hem de gururluyuz. Bizlere bu sevinci ve gururu yaşatan sevgili öğrencilerimizi yürekten kutluyor, onların bu düzeye erişmesine büyük gayret ve çaba sarf eden ailelerine öğretmenlerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.



“BİREY’İ TERCİH EDEN ÖĞRENCİLERİMİZ PİŞMAN OLMADI”
Kurum Müdürü Yunus Özfırat konuya ilişkin olarak son sözlerini şöyle tamamladı; “Dershanemizden LYS ye katılan öğrencilerden 1 öğrencimiz ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği, 4 öğrencimiz Tıp fakültesi, 5 öğrencimiz Hukuk fakültesi olmak üzere toplam 126 öğrencimiz; PDR, mühendislikler, veterinerlik, iktisat, işletme, maliye, öğretmenlik, hemşirelik v.b. bölüm ve fakülteleri kazanarak bizleri gururlandırdılar. Biz, Birey Dershanesi  olarak bizleri tercih eden öğrencilerimizin başarılı olması için yine var gücümüzle  çalışacağız. Birey Dershanesini tercih eden öğrenciler pişman olmadılar. Onların düşlerini gerçeğe dönüştürmek için canla başla çalışıyoruz. Kayıtlarımız bütün hızı ile devam etmektedir. Dershanemizi tercih eden öğrencilere ve velilerine teşekkür ediyoruz. Bireye gelen Birey olacak, Birey kalacak ve hayalleri gerçeğe dönüşecektir.”

Editör: Haber Merkezi