Ergün ÇELİK 

Kocatürk Koleji, Tire’de inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Pehlivan İnşaat ile yaptığı dev anlaşmayla, 3-4 ay gibi kısa süre içerisinde Tire’deki dev eğitim tesisini hayata geçiriyor. Arsa tahsisini ve inşaatını Tire’de ilklerin inşaat firması olarak bilinen Pehlivan İnşaat üstlenirken Tire’ye yapılacak olan yatırımın en az 10 Milyon TL olması bekleniyor.  Yapılan dev anlaşma, önceki gün Pehlivan İnşaat’ın Tire’deki ofisinde gerçekleştirilirken, imza törenine Pehlivan İnşaat Kurucusu Bilal Pehlivan ve Kocatürk Koleji Koleji Kurucusu Mustafa Kocatürk bizzat katıldı. Yapılan anlaşmayla birlikte Pehlivan İnşaat Tire’ye 5 yıldızlı bir tesis kazandırırken Kocatürk Koleji’de yeni dönemin şampiyon öğrencilerini Tire’de yetiştirecek.

DEV TESİS BEKLEME MEVKİİNE KURULACAK

İmzalar atıldığı andan itibaren çalışmalarına başlanan Kocatürk Koleji, Tire-Bayındır-Ödemiş yolu Bekleme Mevkii’nde kurulacak. Böylelikle Kocatürk Koleji sadece Tire’nin değil, çevre ilçeler Ödemiş, Selçuk, Bayındır ve Torbalı’nın öğrencilerine de hizmet verecek. Yapımı başlanan inşaatın, Pehlivan İnşaat güvencesi ile 3-4 ay gibi kısa bir süre içerisinde bitmesi hedeflenirken, kolej yeni eğitim öğretim döneminde faaliyete geçimiş olacak.

TİRE’YE YEDİNCİSİ AÇILIYOR

Eğitim hayatına 1998 yılında başlayan ve 17 yılda tam 19 Türkiye Birincisi çıkaran Kocatürk Koleji Tire’ye yedinci okulunu açıyor. Aydın, Salihli, Gaziemir, Üçkuyular, Turgutlu gibi İl ve İlçelerden sonra Tire’de kurulan Kocatürk Koleji’nde yok yok. 32 derslikli, içerisinde yüzme havuzu, kapalı spor salonları, fen laboratuvarı ve açık spor alanları bulunan Kocatürk Koleji İlkokul ve Ortaokul olarak Tire’de faaliyete geçecek.

KOCATÜRK KOLEJİ

Bireysel farklılıkları temel alan bir sistem içerisinde çağdaş yaşamın gerektirdiği donanıma sahip, toplum içerinde hedeflediği yere ulaşabilen, özgüveni yüksek, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, toplumsal değerleri önemseyen, çevreye duyarlı, örnek bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Kocatürk Koleji, Sahip olduğu değerleri ve yetenekleri en üst düzeyde kullanıp geliştirerek, lider eğitim öğretim kurumları arasında yer almak ve bunu en iyi şekilde muhafaza etmeyi hedefliyor.

PEHLİVAN İNŞAAT

Pehlivan İnşaat Tire’de başlattığı projeler ile hem Tire hem de bölge ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlarken bir yandan da müşterilerini kalite ile buluşturan bir aile şirketidir. Pehlivan İnşaat zor ve bir o kadar da titizlik gerektiren inşaat sektörünü, doğru ve kalıcı yatırımlarla hedeflerin gerçek zeminlerde ilerlemesini sağlayan Tire’de her zaman ilklerin öncüsü olmuştur. Pehlivan İnşaat, Tire’de bir marka olarak hızlı ve kararlı büyümesini, temel prensipler ve üretim sonu takip anlayışıyla sağlamaktadır. Alanında pek çok projenin altına imza atarken bölge insanına katkı sağlayacak işlerin olması düşüncesi, Pehlivan İnşaat’ın hassas olduğu bir başka konudur.



Editör: Haber Merkezi