Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Yıldönümü ilçe genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bunlardan en ilginç olanı ise Tire Boğaziçi Lisesi’nde gerçekleştirildi. Okul Müdürü Yunus Özfırat ve öğrenciler tarafından kurgulanan kutlama programı polisleri hem şaşırttı hem mutlu etti.

SENARYO GERÇEĞİ ARATMADI

Okul idaresi ve öğrenciler polislerin gününü kutlamak için çok farklı bir senaryo hazırladılar. Senaryoya göre okul önünde iki gurup öğrenci birbiriyle tartışmaya başlar ve okul müdürü 155 Polis İmdat hattını arayarak polislerden yardım ister. Okul önüne gelen polisler kavgayı ayırdıktan sonra okul bahçesine davet edilir ve kutlama okul bahçesinde gerçekleştirilir.

155’İ ARAYIP İHBARDA BULUNDU

Günün ilk saatlerinde başlayan hazırlıklar öğleye doğru tamamladı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından Okul Müdürü Yunus Özfırat, 155’i arayarak yardım istedi. Olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler kurgulanan kavgayı ayırmaya çalıştı. Arbede sırasında okul önüne takviye ekipler geldi. Tüm ekiplerin gelmesiyle birlikte polisler okul bahçesine davet edildi. Polisler okul bahçesine girer girmez pencerelerden balonlar ve konfetiler atıldı. Okul bahçesine kurulan masada, üzerinde polis logosu olan pasta kesildi. Yaşananların gerçeği aratmadığını ifade eden polisler, kurgulanan kutlama programının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi