Özel Oluşum Ortaokulu’nda başarı geleneği değişmiyor. Türkiye’de değişen eğitim sistemini yakından takip ederek Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun bir eğitim sistemi sunan Oluşum Ortaokulu, sınavlarda elde ettiği başarı ile eğitim kalitesini ortaya koyuyor. Geçen yılın Ödemiş TEOG şampiyonu olan Oluşum Ortaokulu, bu yıl da kırılması çok zor bir rekora imza attı. Ödemiş birinciliğinin yanında 93,33 ortalamasını 96,47’e çıkararak Türkiye sıralamasında da önemli bir yere sahip oldu. Böylelikle Oluşum Ortaokulu TEOG sınavlarından elde ettiği başarı istatistikleriyle göz doldurdu.
 Okul yönetimi, bu geleneksel başarının arkasında çok ciddi tecrübe ve sistemin bulunduğu ifade etti. Mutlu bir ortamda planlı ve programlı çalışmaya teşvik edilen öğrenciler öğretmenleriyle yıl boyunca eksiklerini tamamlayarak akademik bilgilerini geniş bir zeminde sürekli zinde tuttular. Olmazsa olmaz birebir etüt çalışmalarıyla desteklenen öğrenciler sadece akademik alanda değil sosyal, sportif ve kültürel alanda da gelişme gösteriyorlar.


Elde edilen başarı sonrası açıklamada bulunan Halise Bıyık;
“Bünyemizde büyüyen, yetişen, akademik ve sosyal her alanda eğitimlerine katkımızın bulunduğu öğrencilerimiz, bizler; Atatürk’ün ışığında ve çizdiği yoldan geçtiğimizin farkındayız. Vatana ve Millete her anlamda bağlı ve yararlı gençler yetiştirmek ilk hedefimiz. Hayallerin gerçeğe ulaşması için iyi bir başarının cebimizde olması gerektiğini bilen bir ekiple, tüm öğrencilerimize eksiksiz ve eğitim dolu programlar hazırladığımız bir sistemimiz var. Bu sistem bünyemizde bulundukça başarısızlık ve gerçekleşmeyen hayaller bizim; Oluşum Eğitim Kurumlarının çatısı altında barınamayacaktır. Ödemiş’ten sonra Tire’de de 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında faaliyet gösterecek olan okulumuz ağlarını daha da geniş örerek daha büyük başarılara imza atacaktır” dedi.


  Ödemiş Okul Müdürü Muammer Arıkan ise bu konuda görüşlerini şöyle dile getirdi: ‘’İlk temelden yetiştirdiğimiz öğrencilerimizden elde ettiğimiz başarı bizleri çok mutlu etti. Bu başarının temelini öğretmen, öğrenci ve veli iş birliği oluşturuyor. Bizler öğrencilerin özgür ortamlarda kendilerini rahat ifade edebilmelerini sağlayarak özgüvenleri gelişmiş başarılı bireyler yetiştirdik. Sevgili öğrencilerim cesaretimizi pekiştiren, sürdüren sizlersiniz, sizler bu kurumdan almış olduğunuz eğitim ve kültür ile insanlık ve uygarlığın, vatan sevginin en değerli sembolleri oldunuz.’’ 
 

Editör: Haber Merkezi