Tire’deki orta öğretim kurumu öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği ve Tire Belediye Kültür Salonunu tamamıyla doldurduğu Meslek Tanıtımı Seminerinin 1. Gününde SAYISAL BÖLÜM,2. Gününde ise EŞİT AĞIRLIK ve SÖZEL BÖLÜM konuşmacıları yer aldı.
            25 Ekim Perşembe günü (1.gün) SAYISAL BÖLÜM Programına konuşmacılar;         Tayfur ÇİÇEK (Belediye BAŞKANI ve Matematik Öğretmeni), Sencer KÜÇÜK (Doktor),       Elvan İNCEKARA (Diş HEKİMİ), Aytaç GÜRBÜZ (Eczacı), Şakir BOZDOĞAN (Veteriner),       Vural ATIŞ (Mimar),Ayça BOZKURT (Makina MÜHENDİSİ), Mehmet ÇAPKAN (İnşaat MÜHENDİSİ),Cihad SAZCI (Fizik Tedavi Uzmanı) ile Zeynep FİLİZ (Diyetisyen) ,
  26 Ekim Cuma günü (2.gün) gerçekleştirilen EŞİT AĞIRLIK ve SÖZEL BÖLÜM programına;                        Dr. Hasan TANRISEVEN (Tire KAYMAKAMI),Özcan KARPUZ (İlçe Milli Eğitim MÜDÜRÜ),       Sıtkı DÖNER (Komiser YRD), Muharrem ACAR(Akbank Tire Şube MÜDÜRÜ),Hande BADUR (Avukat), Hüseyin BADUR (Avukat),Selin TÜRKMEN KOCABAŞOĞLU(Psikolog/Aile ve Evlilik Danışmanı),Uluç ERSEN (Radyo Televizyon ve Sinema),Ercan ÇELİK ( Gazeteci),Görkem ORUCAK (Mali MÜŞAVİR),Tuğçe AKIŞ (Gastronomi) katılarak, öğrencilere  mesleki  ve kariyerleri hakkında bilgiler verdiler hem de kendi alanlarında sorulan soruları yanıtladılar.Özel Boğaziçi Kurucusu ve MÜDÜRÜ Yunus ÖZFIRAT seminere katılımlarından dolayı tüm konuşmacılara teşekkür etti.

Meslek Tanıtımı Seminerlerine  Tire’nin çeşitli okullarından katılan lise öğrencileri seminerin yapılmasından duydukları memnuniyeti belirtip semineri tertipleyen Boğaziçi Lisesi Yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Başta Tire Kaymakamı Sayın Dr. Hasan TANRISEVEN,Tire Belediye Başkanı Sayın Tayfur ÇİÇEK,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Özcan KARPUZ olmak üzere seminere katılan tüm konuşmacılar, Meslek Tanıtımı ve Kariyer Günleri Seminerlerinin öğrenciler adına yapılmış çok önemli ve faydalı bir eğitim öğretim faaliyeti olduğunu ve bu faaliyetten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.Seminerin gerçekleştirilmesini sağlayan Okul MÜDÜRÜ Yunus ÖZFIRAT ile emeği geçen tüm öğretmenleri tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
            

Editör: Haber Merkezi