Tire Özel Bilgi Koleji fotoğraf kulübü öğrencileri yıl boyunca kulüp çalışmalarında çektikleri birbirinden güzel fotoğrafları görücüye çıkardılar.

Fatih ŞAŞMAZ / Tire İHA

Tire Özel Bilgi Koleji fotoğraf kulübü ilköğretim ve Ortaokul bölümü öğrencileri fotoğrafçılık deneyimleri sonrasında çekmiş oldukları bir birinden güzel fotoğrafları özel bir sergi ile Tire'lilerin beğenisine sundular.Tire AVM'de bugün törenle açılan sergibir hafta boyunca ziyarete açık olacak.35 fotoğraf karesinden oluşan sergiye ilgi oldukça büyük.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Özel Bilgi Koleji Müdürü İsmail Özgüç "Öğrencilerimize normal derslerin yanı sıra kişisel yeteneklerini geliştirmeleri adına kulüp dersleri de veriyoruz.Birçok branşta açtığımız derslerle kendi yeteneklerini geliştirme fırsatı bulan öğrencilerimiz fotoğrafçılık konusunda da  başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Toplam 35 öğrencimiz bu branşta kendini yetiştirme imkanı bulurken özenle çektikleri fotoğrafları ise bir sergiye dönüştürme kararı aldık.Tire AVM de açtığımız  sergi ile çocuklarımızın emeklerini görücüye çıkardık.Sergimiz bir hafta boyunca açık kalacak.Tüm Tireli hemşerilerimizi bu sergiye bekliyoruz."dedi


Editör: Haber Merkezi