Atatürk ve devrimlerini kendine ilke edinen Mustafa Kemal’in açtığı yolda genç zihinler yetiştirmeyi benimsemiş olan kurumun ikinci şubesi bu yıl Tire’de  hizmete girdi. 


Oluşum Eğitim Kurumları’nın Genel Müdürü İrfan Tuzcu Küçük Menderes Havzası’nda anasınıfından liseye kadar tüm eğitim kategorilerinde yöre insanımıza eğitim-öğretim olanağı sağladıklarını söyledi. Kardeş okullarının Tire’de ilk yılı olduğu için ayrı bir heyecan yaşadıklarının altını çizen İrfan Tuzcu Ödemiş’te ise beşinci senesini geçireceklerini; geçen yıl TEOG’da İzmir genelinde 6. ve Ödemiş’te ise liderliği yakaladıklarını belirtti. Üniversiteye yerleştirmelerde ise %85 ile geçtiğimiz öğretim sezonuna yerleştirme oranında damga vurduklarını dile getirdi. 
Hayırlı uğurlu bir yıl geçirmeyi temenni eden İrfan Tuzcu’nun sözlerinin ardından seminere Ödemiş ve Tire öğretmen kadrosuna yeni değişen öğretim programlarının tanıtımı, çağdaş öğretim modelleri ve yapılandırmacı eğitim yaklaşımı hakkında bilgi verilmesi ile devam etti.
 

Editör: Haber Merkezi