Tüm kadrosunu; kendini branşlarında kendini kanıtlamış bireylerden oluşturduklarını ifade eden Özel Oluşum Eğitim Kurumları’nın, yönetim kadrosuyla da 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde gerçekten sıra dışı bir eğitim rüzgarı estirmeleri bekleniyor.

ALANINDA UZMAN EKİPLER

Tire Oluşum Eğitim Kurumları yönetim kadrosunun neredeyse tamamlanmış olduğunu ve yeni eğitim öğretim yılına Tire’nin en iyi kadrosu ile birlikte iddialı bir şekilde gireceklerini ifade eden Kurucu Temsilcisi Duygu BIYIK, yaptığı açıklamada; “Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul Müdürünün Şendağ ALBAYRAK, Lise Müdürünün Seda ŞENTÜRK ÇAPRAZ, Genel Koordinatörün ise Yılmaz GÖÇMEN gibi eğitime gönül vermiş isimlerden oluştuğunu belirtti. Her biri kendi alanında uzman öğretmen kadrosu ile şekillenen Oluşum Eğitim Kurumları, Tire’deki eğitim hayatına bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Tire Oluşum Eğitim Kurumları kadrosunun tecrübeleriyle dolu Eğitim- Öğretim hayatlarından kısa özgeçmişleri ise şöyle;

Şendağ ALBAYRAK (Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul Müdürü); 1974-2013 yılları arasında Ankara’da Kamu ve Özel Eğitim Öğretim Kurumları’nda öğretmen ve idareci olarak çalışmıştır. Ayrıca kamu kurumlarının ve özel kuruluşların her kademesindeki personeline “Doğru, Güzel ve Etkili Konuşma(Diksiyon) ve İletişim Becerileri” kursu vermiştir. Yetişkinlerle olan bu çalışmalarını; 2013’de Tire’de Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen kurslarla aktif olarak sürdürmektedir. Kursları bitiren Tireliler Tire için çok değerli projelere imza atmaktadır. www.derenay.com sitesinden kendisiyle ve çalışmaları ile ilgili bilgi edinilebilir.

 Seda ŞENTÜRK ÇAPRAZ( Lise Müdürü); 2007-2010 yılları arasında Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulunda Öğretim Görevlisi olarak, 2010’dan itibaren Kamu ve Özel Kurumlarda Matematik öğretmeni olarak çalışmıştır. 2013 yılında Özel Oluşum Eğitim Kurumları’yla yolları kesişen Seda ŞENTÜRK ÇAPRAZ iletişimdeki üstün becerisiyle ve branşındaki başarısıyla Tire Oluşum Eğitim Kurumlarında Lise Müdürü olarak görev almıştır.

 Yılmaz GÖÇMEN( Genel Koordinatör); 1969-1999 yılları arasında Tire ve Almanya’da öğretmen ve idareci olarak görev yapmıştır. Ayrıca 1999’dan 2012 yılına kadar Özel Eğitim Kurumlarında idareci olarak çalışmıştır. Bugüne kadar 8 kitabı yayınlanmıştır. TRT’nin çeşitli belgesel programlarında görevler almıştır.(son televizyon belgeseli; İzmir’deki Yeni Şükran Oteli’dir.) Tire’nin tanıtımında yerli ve yabancı turistlere Türkçesiyle ve Almancasıyla adeta Turizm rehberliği yapmaktadır. 2016-2017 Eğitim Öğretim sezonunda kendisi de Oluşum Eğitim Kadrosuna katılmıştır.

Yaptıkları yapacaklarının teminatı olan bu yönetici ve öğretmen kadrosunun Tirelilere verdikleri tek cümlelik ortak mesaj ise şu şekilde; “SİZİN HAYALLERİNİZ, BİZİM HEDEFLERİMİZDİR.”

 

Editör: Haber Merkezi