Ergün ÇELİK

 

“Biz hayallerinizi gerçekleştirmek için buradayız, ya siz?” sloganıyla yola çıkan Oluşum Koleji, kurucusu, müdürleri, öğretmen ve idari kadrosuyla önceki gün Tire Öğretmenevi’nde düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi.

Her geçen sene sadece kendilerinin kırabildikleri rekorun gururunu Tire halkına yaşatabilmek için yola çıkan Oluşum Ailesi, yeni eğitim öğretim döneminde Tire Kampüsü ile öğrencilerin başarılarına başarı katmaya hazırlanıyor.

7000 m2 alana konumlandırılmış okul içerisinde kapalı spor salonu, yaz-kış hizmet verebilecek kapalı-ısıtmalı yüzme havuzu, Ege Bölgesinde sayılı Üniversitede bulunan Robotik Sistemli Laboratuvarları bulunan eğitim öğretim kurumu, başarılı öğretmen kadrosuyla yola çıktı.

Oluşum Koleji, sektörde alışılagelmiş eğitim düzenini, verilen ama tutulmayan sözleri, eğitime ticari meta olarak bakan zihniyeti yıkmak için yeni döneme iddialı bir giriş yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yapılan toplantıda söz alan Kurum Kurucusu Halise Bıyık yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde Tire Halkıyla ve sevgili Öğrencilerimizle kavuşma heyecanı içerisindeyiz. Bilindiği gibi Ödemiş’te 4 senedir eğitim-öğretim çıtasını her sene biraz daha yukarı bizler; OLUŞUM AİLESİ olarak taşıyoruz.

Bu yıl TEOG’ta Ödemiş İlçe 1.si ve İzmir genelinde 856 okul arasında ise 6. okul olmamızın gururunu kurum olarak Tire’ye taşıyacak olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz.

Burada bulunan öğretmenlerimizin birçoğu 2016-2017 eğitim-öğretim yılı boyunca Ödemiş’teki Kurumumuzda kadrolu olarak çalışan; büyük özverilerde bulunarak hem sınav sistemimizi hem de Oluşum Ailesi bilincini yaşayarak ve yaşatarak bizlerle oldular. Kurumumuza yeni gelen öğretmen arkadaşlarımızın da bu sinerjiyi hemen yakalamış olmasından dolayı çok mutluyum”

Kurucu Halise Bıyık, sözlerini; “SİZİN HAYLLERİNİZ, BİZİM HEDEFLERİMİZ.” diyerek noktaladı.

Bir aile olmanın tüm güzelliklerinin yaşandığı toplantıda gelecek sene yapılacak, yaz dönemi kayıt yoğunluğunda uygulanacak yöntemler ve etkinlikler konuşuldu.

Faik Tokluoğlu Bulvarı’nda Tanıtım ve Kayıt Ofisini açan Oluşum Eğitim Kurumları Tüm Tire Halkını ve öğrencileri; Okullarını Tanıtmak ve Erken Kayıt Fırsatlarından yararlanmaları için kahve içmeye beklediklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi