2017/2018 eğitim öğretim yılında Tire’de eğitim öğretim verecek olan kurum düzenlediği etkinliklerle Tireli Öğrenci ve velileri ile sık sık bir araya geliyor. Bütün etkinliklerde olduğu gibi bu etkinliğinde de her yaş grubundan yoğun katlımın olduğu etkinlik 3 gün boyunca sürdü.

2003-2004, 2005-2006 ve 2007li takımların olduğu kategorilerde kazanan takımlar hediyelerini alırken , spor müsabakasına katılan tüm öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Katılımcılar arasında öğrencisi bulunan bir veli; tüm etkinlikleri severek takip ettiklerini, özel okulların eğitimiyle olduğu kadar sosyal ve sportif anlamda da öğrenciyi doyurması gerektiğini düşündüğünü söyledi. Bu sene Oluşumu tercih ettiklerini , şimdiden farkını yaşadıklarını ve  çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Yaz tatili içerisinde daha farklı etkinliklerin hazırlıklarının tamam olduğunu belirten Okul Kurucusu Halise BIYIK ; “Atatürk ışığında çizdiğimiz yolda spordan zevk alan ve kendini sporla eğiten gençlerle el ele yürümekten gurur duyuyoruz, yoğun katılımdan dolayı tüm öğrencilere ve tabii ki onları bilinçli bir şekilde yetiştiren  ailelerine teşekkür ederiz... “dedi.

Editör: Haber Merkezi