Kaymakam Tanrıseven başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; okullarda güvenlik tedbirleri gözden geçirilirken, belirlenen bazı okulların güvenlik kamerası ile entegre edilmesi değerlendirildi.


    KAYMAKAM TANRISEVEN: “OKULLARIMIZ GÜVENLİ”
    Toplantıda, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge ve İlçe Jandarma Komutanı Per. Yzb. Emre Davutoğlu tarafından sunulan raporlarda, okulların mevcut durumu ve kent güvenlik sistemine kameraların entegre edilmesi konuları görüşüldü.
Okullarımızda giriş ve çıkış saatlerinde dönüşümlü olarak trafik akışı ve öğrencilerin güvenliğinin sağlanması konusunda hassasiyetini bir kez daha dile getiren Kaymakam Tanrıseven şöyle konuştu “Öğrencilerimizin güvenliği bize emanet. Güvenlik konusunda gereken tedbirleri alalım. Çocuklarımızı en iyi şekilde korumalıyız ki onlarda kendilerini güvende hissetsinler” dedi.
    Toplantıya, Emniyet Müdürü Hasan Özge, Jandarma Komutanı Per. Yzb. Emre Davutoğlu, Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz, Toplum Sağlığı Müdürü Ulvi Toprak ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin katıldı.
 

Editör: Haber Merkezi