Tanrıseven: “Tire, iyi bir eğitim alınabilecek ve yaşanılabilecek bir kent”
Yeni eğitim ve öğretim yılı açılışına ilçe protokolü, eğitimciler, veliler ve öğrenciler katıldı. Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesinde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşma yapan Kaymakam Tanrıseven şunları söyledi: 
“Fen Lisemiz yalnız ilçemizin değil İzmir’in de en güzide eğitim kurumları arasında yer alıyor. Okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimiz için söylüyorum, Fen Lisemiz müştemilatı, eğitim kadrosu ve ilçemizle değerlendirdiğimiz zaman son derece kaliteli bir eğitim kurumu. Fen Lisesini kazandığınız için sizleri tebrik ediyorum. Okulda da çalıştığınızda inanıyorum ki Üniversitede istediğiniz bölüme yerleşeceksiniz.”
Kaymakam Tanrıseven, “Tire’ye böyle büyük bir eğitim kurumu kazandırdıkları için hayırseverlerimizi kutluyorum” diye sözlerini tamamladı.
     “Bilim Adamı olabilmek için var gücümle çalışacağım”
    Belgin Atilla Çallıoğlu Fen Lisesine bu yıl yerleşen Mehmet Dolunay isimli öğrenci, “Bu okula gelme amacım, ülkemize ve milletimize faydalı bir bilim adamı olabilmek ve bunun için var gücümle çalışacağım” dedi.
    Müdür Kurtça: “Başarı dolu bir yıl geçireceğiz”
    2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı açılış töreninde konuşma yapan Okul Müdürü Öztürk Kurtça şunları kaydetti: “Yeni Eğitim ve Öğretim yılı tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Bizler idareci ve öğretmenler olarak sizlere destek olarak başarılarınızla dolu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.”
    Hayırsever Atila Çallıoğlu: “Gururluyuz”
    Açılış töreninde konuşma yapan hayırsever Atila Çallıoğlu şunları söyledi: 
“Okulumuzun 2013 yılında gerçekleştirdiği ilk eğitim ve öğretim yılından sonra altı yıl geçti. Ben ve ailem en az birinci eğitim ve öğretim yılı ve okul açılışın da olduğu kadar sevinçli ve gururluyuz. Okulumuzu tercih eden öğrencilerin başarı sıralaması her geçen gün artıyor.” 
    Zeytin Fidanı Diktiler
    Yeni Eğitim ve öğretim yılının açılışı sebebi ile Kaymakam Tanrıseven, Hayırseverler Atila ve Belgin Çallıoğlu okul bahçesine zeytin fidanı diktiler.
    Açılış törenine İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin ve çok sayıda veli ve öğrenciler katıldı.
 

Editör: Haber Merkezi