Musab UYAR

Kavgada meslektaşını bıçaklayan öğretmenin Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Milli Eğitim tarafından görevlendirildiğini vurgulayan aile birliği üyeleri, bu olaydan dolayı kamuoyunda okulla ilgili oluşan olumsuz algıyı düzeltmek için, olayın okulla herhangi bir bağlantısının olmadığının altını çizdiler ve olaya tepki gösterdiler.

Okul önünde yapılan basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

“Tire Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul aile birliği yönetim olarak basın açıklaması yapmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Burada görevini bırakmış olan ve hala görevini aktif halde sürdürüp Okulumuzun okul aile birliği başkanları ve yönetim kurulu üyeleri bulunmaktadır. Bilindiği gibi 21 Kasım 2017 Salı günü öğle saatlerinde tire öğretmenevinde Öğretmenevi müdür yardımcısı ile bir öğretmen arasında Tartışma çıkmış ve Öğretmenevi Müdür Yardımcısı bıçaklanmıştır. Allah'tan ölümlü bir olay yaşanmamıştır burada yaralanan öğretmene Geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Öğretmenler bizlere topluma ve Eğitim verdikleri pırıl pırıl öğrencilere örnek olmak zorundadırlar. İlgili öğretmenin belirtilen tarihte kadrosu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindedir. Bu okulda da ihtiyaç duyulan alanlarda diğer öğretmenlerin görevlendirildiği gibi görev yapmaktadır talihsiz olay Okul dışında ve farklı bir yerde gerçekleşmiştir.

Bir okulda ve ülkemizde çok değerli öğretmenler ve öğrenciler bulunmaktadır okulumuzda benim ve diğer öğretim kurumlarında görev yapan arkadaşların çocukları okumuş ve okumaktadır bundan da gurur duymaktayız. Bu okul 1944 yılından beri eğitim vermektedir okuldan çok değerli mezunlar verilmiştir bazı kişiler şu anda çok önemli mevkilerde görev yapmaktadırlar Okulumuz ilçemizin en değerli başarılı ve sorunsuz okullarından birisidir. Bir daha böyle olumsuz tatlı olayların yaşanmaması temenni ederiz Tekrar yaralı öğretmenimize Geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.”

Editör: Haber Merkezi