Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Gönül Elçileri çocukları sevindirdi.
Tire Işıklı İlkokulu öğrencilerini ziyaret eden Ceylan Tanrıseven ve beraberindeki heyeti, öğrenciler ellerinde çiçeklerle karşıladı. Öğrencilere hediyelerini tek tek ve onları bir anne şefkatiyle kucaklayarak veren Tanrıseven ve Gönül Elçileri daha sonra okulu gezdi. Okul ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan Tanrıseven, 2. sınıf öğrencisi bir kız öğrencinin yanına oturan ondan bir şeyler okumasını istedi. Heyecan içinde ancak takılmadan son derece akıcı bir şekilde metni okuyan minik öğrenciyi, Ceylan Tanrıseven başarısı ve gayretinden dolayı tebrik etti.

TANRISEVEN: “ÇOCUKLAR BİZİM YARINLARIMIZ, ONLARI MUTLU ETMEK DE BİZİM GÖREVİMİZ.”
Hediyelerini alan öğrencilerin mutlulukla sınıflarına koşarak giderken izleyen Tanrıseven ”Çocuklar bizim yarınlarımız; onları nerede olursa olsun mutlu etmek, onların minik dünyalarına birer ışık olmak en büyük görevimiz olmalı” dedi. 
Işıklı İlkokuluna gerçekleştirilen ziyarette Ceylan Tanrıseven'e Gönül Elçileri Fatma Altın, Şadiye Kurtça, Berrin Alper ve Emniyet Müdürlüğü Personeli Tuğba Şeker ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Karakaptan eşlik etti.
 

Editör: Haber Merkezi