Tire ilçe merkezinde bulunan Şehit Ali İhsan Kalmaz Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen programda günü birlik güzel bir gün öğrencilere yaşatıldı. 


DENİZ VE ATLI POLİS BİRİMLERİNİ GÖRDÜLER
İlk olarak, İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Deniz Limanı Şube Müdürlüğünü ziyaret eden öğrenciler, burada görevlilerden işleri ile ilgili bilgiler aldı, can yeleği giyerek teşkilata ait resmi botlarla İzmir körfezinde dolaştı.
Daha sonra Atlı Polis Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden yine burada görevli polis memurlarından yaptıkları işler ve çalışmalar hakkında bilgiler alan öğrencilerden isteyenler, merkezde bulunan atlara bindirilerek kısa kısa turlar attı. 


SİNEMA VE DOĞAL YAŞAM PARKINA GİTTİLER
İzmir deniz polisi ve atlı polis merkezlerini ziyaret ettikten sonra Çiğli’de bulunan bir AVM’de öğle yemeği yiyen çocuklar, yine aynı AVM içindeki sinemada film izleyen çocuklar sonrasında Çiğli’de bulunan Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nda yaşayan hayvanları doğal ortamlarında görme fırsatı buldular. 
Birçoğu hayatında ilk kez deniz botuna ve ata binen, doğal yaşam parkına giden öğrenciler keyifli, güzel bir gün geçirdiler. Küçükler, kendilerine bu fırsatı sunan polis amcalarına çok teşekkür ettiler.






Editör: Haber Merkezi