Yarıyıl tatili süresince, sabah namazı dahil, günün 5 vakti camiye gidip namaz kılan çocuklara sürpriz hediyeler dağıtıldı.


Tire Gökçen Mahallesi’nde yer alan Kahrat Camiinde yarıyıl karne tatilinde uygulanan çocuklara camiyi cazip kılmak amaçlı “Haydi Çocuklar Camiye” adlı kampanya kapsamında, tatil süresince 5 vakit namazını camide cemaatla kılan çocuklara sürpriz hediyeler verildi.
Sabah namazı dahil günün 5 vaktinde camiye düzenli bir şekilde giden ve vakit namazlarını cemaatla birlikte kılan çocuklara puanlar veren Camii İmamı Hatibi Muharrem Benli, çocukların camiye ve namaza verdikleri önem ve özene göre bir sıralama yaptı.

BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER DAĞITILDI
Yapılan bu sıralamaya göre öğrencilere, adını açıklamayan Tireli bir işadamının hibe ettiği birbirinden güzel eşyalar hediye edildi. Çocuklar aldıkları sürpriz hediyeler karşısında oldukça mutlu oldu. Kahrat Camiinde yapılan mini hediye töreninde çocuklara hediyeleri, konuklar tarafından takdim edildi. Verilen hediyeler arasında; 1 adet bisiklet, 2 adet tablet PC, 4 adet taraftar battaniyesi, 2 adet elektrikli battaniye, 1 adet halı.


HEDİYELERİ KONUKLAR ÇOCUKLARA VERDİ
Çocukları ve gençleri camiye ve namaza kılmaya teşvik etmek maksatlı yapılan bu önemli ve de anlamlı uygulamanın hediye takdim bölümüne konuk olarak katılan isimler arasında; Müftü Salih Sağlam, Ticaret Odası Başkanı ve Tire Mabetleri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Kiraz Nüfus Müdürü Hasan Kalaycı, Tire Mabetleri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Lütfü Pazaroğlu ve Tireli işadamı Cengiz Ülgüdür ile Gökçen sakini vatandaşlar yer aldı. 

Editör: Haber Merkezi