Tireli motorsiklet tutkunları, Tire Belediyesi ve Teira Riders motosiklet topluluğunun tertip ettiği güvenli sürüş eğitim seminerinde bir araya geldiler.

 

Ercan ÇELİK


HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Tire Belediyesi Proje Üretim Merkezi ve Teira Riders üyelerinin çabalarıyla düzenlenen güvenli sürüş eğitim seminerinde Art Moto Akademinin uzmanlarından Aybars Yüce eğitmen olarak katıldı. Motorsiklet üzerinde karşılaşılabilecek tehlikeleri önceden tahmin ederek, planlı sürüş tekniklerini aktardı.

Tire Belediyesi Kültür Salonu’nda yapılan seminere yaklaşık 200 motor tutkunu katıldı. Katılımcılar arasında Teira Riders, Ödemiş Efe Riders, Bayındır Motosiklet Kulübü ve İzmir’den birçok motosiklet sürücüsü katıldı.

 

EĞİTİM SONUNDA ÇEKİLİŞ YAPILDI

Seminer boyunca tıklım tıklım olan salon, seminerin sonuna kadar pür dikkat eğitime katıldı. Eğitimin ardından sponsorlar Delikanlı Ticaret, Mavi Köşe Kuyumculuk ve Kurtuluş Ekmek Fabrikası’nın temin ettiği kask, eldiven ve dizlikler, koltuk numarasına göre yapılan çekilişle sahiplerine hediye edildi.

 

MEHMET DELİKANLI DESTEK SÖZÜ VERDİ

Çekiliş esnasında konuşma yapan Honda Tire Bayisi Mehmet Delikanlı, “Böyle bir organizasyona imza attıkları için Tire Belediyesi’ne,Teira Riders’a ve Aybars hocamıza teşekkür ediyorum. Belediye binasının önündeki onlarca motorsikleti görünce inanın gözlerim yaşardı. Siz motor tutkunlarının güvenli sürüşe verdikleri bu önem bizleri onurlandırdı. Delikanlı Ticaret olarak bundan sonraki tüm etkinliklerinizde yanınızda olacağımıza söz veriyorum.” Dedi.

Eğitimin ve çekilişin ardından motorsiklet üstüne geçen sürücüler, bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler ve kortej halinde Tire’yi gezdiler.











HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi