Üniversite öğrencisi olan Aysu Akoğlan isimli Tireli genç kızın mezuniyet projesi olarak “Mutluluk Paylaştıkça Artar, Benim Oyuncağım Senin Oyuncağın” sloganıyla gerçekleştirdiği oyuncak toplama ve ihtiyaç sahibi oyuncağı olmayan çocuklara dağıtma projesi Tire Kurtuluş Orta Okulu’ndaki miniklerin desteği ile başarı ile yapıldı.


Bencilce yaşamanın gün geçtikçe yaygınlaştığı ve bununla doğru orantılı olarak mutsuzluğun da bulaşıcı hastalık gibi arttığı günümüz dünyasında, gelecek nesiller olan çocuklarımızın elindekini paylaşabilmeyi öğrenmesini sağlayacak her türlü olumlu çalışma ve proje küçük de olsa geleceği olumlu yönde değiştirmek için bir hamledir. 

GENÇ ÖĞRENCİ ANA SINIFI ÖĞRETMENİ OLACAK
Bu güzel hamleyi yapan isimlerden biri de Tireli üniversite öğrencisi Aysu Akoğlan isimli genç kız oldu.  Tire Kız Meslek Lisesi’nden mezun olan başarılı bir öğrencilik hayatı olan Aysu Akoğlan, bu yıl 4. sınıfı okuduğu ve yakında mezun olacağı Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenlik Fakültesi’nde mezuniyet projesi çalışması yaptı.

‘MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ARTAR, BENİM OYUNCAĞIM SENİN OYUNCAĞIN’
Aysun Akoğlan’ın “Mutluluk Paylaştıkça Artar, Benim Oyuncağım Senin Oyuncağım” sloganı ile başlattığı projesine destek olan Tire Kurtuluş Orta Okulu oldu. Kurtuluş Orta Okulu anasınıfında bulunan miniklerden de destek alan üniversiteli genç kız, minik ana sınıfı çocuklarının evlerinden getirdikleri birer oyuncakları bira araya getirip topladı ve bunları koliler halinde komşu Torbalı ilçesinin Ahmetli köyündeki köy okulun ana sınıfındaki çocuklara dağıtmak üzere Torbalı’ya götürdü.

AKOĞLAN’DAN OKUL MÜDÜRÜ VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR
Gerçekleştirdiği bu projenin sadece mezuniyetinde kendisine fayda sağlamadığını, yaptığı bu anlamlı çalışma ile büyük bir mutluluk da yaşadığını belirten Akoğlan, Okul Müdürü Adnan Güven, ana sınıfları öğretmenleri Mehtap Görceğiz, Emine Atalay, Nevin Çolak ve Pakize Arıca’ya, okul öğretmenlerinden Göksel Koçyiğit’te ve okulun minik öğrencilerine kendisine verdikleri destek ve yardımlardan dolayı çok teşekkür etti. Genç üniversiteli; “Bu proje ile tüm minik öğrenciler paylaşma ve yardımlaşmanın güzelliğini bu yaşta yaşamış oldular.” dedi.

MÜDÜR GÜVEN, “ÇOCUKLARIMIZ AKRANLARINI MUTLU ETTİLER”
Okul öğretmeni Adana Güven ise, “Hem üniversiteli öğrenci arkadaşımıza destek olmak amacıyla hem de minik öğrencilerimizin akranlarına bağışta bulunmalarını sağlamak amacıyla buna destek vermek amacıyla bu projenin içinde yer aldık. Destek verdik. Ana sınıfı öğrencilerimiz yaptıkları oyuncak bağışı ile akranlarına mutlu ettiler. Oyuncağı olmayan çocuklara yardım ettiler.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi