Tire’de 2 yıl önce ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim vermeye başlayan Kocatürk Okulları, bugün gelinen noktada biri Fen Lisesi diğeri Anadolu Lisesi olmak üzere Tire’ye aynı anda iki yeni Lise daha kazandırıyor. Kocatürk liselerinin önümüzdeki eğitim öğretim döneminde faaliyete geçirilmesi için çalışmalar başlatıldı. 


SÖZ VERDİ SÖZÜNÜ TUTTU
Kocatürk Okulları Kurucusu Mustafa Kocatürk, 2 yıl önce Tire Kampüsü’nün açılışında yaptığı konuşmada havzaya büyük önem verdiğini ve Tire’ye lise getireceğinin sözünü vermişti. O günden bu güne, danışmanlarıyla birlikte çalışmalarını bu yönde sürdüren Mustafa Kocatürk, Tire’ye iki yeni lise açılması için düğmeye bastı ve çalışmaları fiili olarak başlattı. Kocatürk’ün bu girişimi Tire’de büyük heyecan yaratırken Küçük Menderes Havzası’nın ilk Özel Fen Lisesi ise Tire’de kurulmuş olacak. 
 

‘HER ŞEY TİRE İÇİN’
Yıllarını eğitim sektörüne adamış olan Kocatürk Okulları Kurucusu Mustafa Kocatürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada birbirinden önemli noktalara değindi. Tire başta olmak üzere tüm Küçük Menderes Havzası’nı önemsediğini belirten Kocatürk; “Yaptığımız tüm yatırımların temelinde Tire yatıyor. Tire gerek tarihiyle gerekse kültürüyle çok önemli bir kent. Bizler Kocatürk Ailesi olarak kaliteli eğitim modelimizle Tire’de aydın, kendinden emin ve çağdaş nesiller yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Bizleri kısa sürede bölgenin en çok tercih edilen eğitim kurumu haline getiren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz. Onlardan aldığımız güç ile eğitim üzerine yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz. 

‘EĞİTİM KADROSU ŞEKİLLENİYOR’
Liselerin kurulması için gerekli müracaatlarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki eğitim öğretim dönemine kadar tüm çalışmalarımız bitmiş eğitime hazır hale geleceğiz. Aynı zamanda yeni okullarımızın eğitici ve idareci kadromuzu da oluşturmaya başladık. Tüm Tirelilerin yakından tanıdığı birbirinden değerli eğitimcileri bünyemize katarak Tire’ye en kaliteli hizmeti vereceğiz”
 

Editör: Haber Merkezi