Geçtiğimiz günlerde Kocatürk Okulları Kurucusu Mustafa Kocatürk’ün Tire’ye verdiği lise müjdesinin ardından bir önemli gelişme daha yaşandı. Tire’de yıllardır idarecilik yapan tecrübeli eğitimciler Cengiz Ekşioğlu ve Abdülkadir Yar ile anlaşan Tire Kocatürk Okulları, bu anlaşmayla Tire’deki gücüne güç kattı. Yapılan anlaşmayla birlikte yeni eğitim öğretim döneminde Fen ve Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine Cengiz Ekşioğlu getirilirken, İlkokul ve Ortaokul Müdürlüğü görevi tecrübeli idareci Abdülkadir Yar’a emanet edildi. Tire Kocatürk Okulları Müdürü Mehmet Yaşar Akyol ise Tire Kampüs Müdürü olarak görevine devam edecek. 


İMZALAR TİRE’DE ATILDI
Deneyimli eğitimciler Cengiz Ekşioğlu ve Abdülkadir Yar, Kocatürk Okulları Kurucusu Mustafa Kocatürk ile Tire’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Kocatürk Okulları Genel Müdürü Mehmet Alak ile birlikte Tire Kampüsü Müdürü Mehmet Yaşar Akyol da katıldı. Karşılıklı olarak atılan imzaların ardından Cengiz Ekşioğlu ile Abdülkadir Yar, Kocatürk Okulları’ndaki görevlerine resmen başladı. 

‘BİRLİKTE BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞIZ’
Toplantının ardından kısa bir konuşma yapan Efsane Müdür Cengiz Ekşioğlu, daha şimdiden büyük heyecan içinde olduğunu söyledi. Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hep birlikte büyük işler başaracaklarını ifade eden Ekşioğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; 
“Bugün itibariyle Kocatürk Okulları ile anlaşmamızı resmi olarak yapmış bulunuyoruz. Bundan sonra tüm bilgi, birikim ve enerjimizi Kocatürk Okulları’na aktaracağız. Öncelikle Tire’de Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek üst düzey bir kadro oluşturulacak. Bugün itibariyle bahsettiğimiz kadro çalışmalarına başladık. Ocak ve Şubat ayları içinde öğrencilerimiz için ödüllü tanıtım sıvaları düzenleyeceğiz. Sınavların ardından velilerimizle kayıt görüşmelerine başlayacağız. Yaptığımız bu anlaşmanın hem Tire’ye hem de Kocatürk Okulları’na hayırlı olmasını diliyorum”

“KOCATÜRK’LÜ OLMANIN AYRICALIĞINI YAŞATACAĞIZ”
Tire’de birçok okulda idarecilik yapan başarılı Eğitimci Abdülkadir Yar ise Kocatürk Okulları kadrosunda dahil olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Yar, Kocatürk Okulları’nın Tire için büyük bir şans olduğunu belirterek şöyle konuştu; 
“Kocatürk Okulları 2 yıldan bu yana Tire’de önemli başarılara imza atmıştır. Aradan geçen zamanla birlikte gelişimini sürdüren Kocatürk Okulları’na bugün itibariyle ben de dahil oldum. Birbirinden seçkin eğitim kadrosu ile Kocatürk Okulu’nu Küçük Menderes Havzası’nda örnek eğitim kurumu haline getireceğiz. Tüm çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Hedefimiz; Tire başta olmak üzere tüm Küçük Menderes Havzası’na Kacatürk’lü olmanın ayrıcalığını yaşatmaktır” dedi. 
 

Editör: Haber Merkezi