Minik öğrenciler en değerli ve uğurlu saydıkları eşyalarını gönderdi. Kimisi gece korktuğunda yıllardır sarıldığı ayıcığını, kimisi kendisini bütün kötülüklerden koruyan uğurlu kolyesini kimisi de soğuktan koruyan atkısını gönderdi. El Bab’taki askerler de bu jesti karşılıksız bırakmayarak öğrencilere teşekkür etti.

   Kocatürk Okulları Kurucusu Mustafa Kocatürk öğrencilerin Türk askerine manevi olarak destek olduklarını belirterek; “Bizi Suriye’de El Bab’ da koruyan askerlerimize manevi bir destek olması amacıyla öğrencilerimizin yazdığı mektupları bir kargo uçağı ile gönderdik. Küçük ama dev yürekler oradaki asker ağabeylerine moral olsun, motivasyon olsun diye; kimisi Çanakkale’den yıllar önce boynuna taktığı kolyeyi, kimisi korkudan yatamadığı zaman sarıldığı penguenini, kimisi çok üşüdüğünde boynuna taktığı boyunluğu, eldivenleri gönderdi. Biz de destek olduk” dedi.

   Minik yüreklerden gelen hediyeleri alan askerler  bu jesti karşılıksız bırakmadı. Öğrencilere teşekkür amaçlı video gönderen Türk askerleri ise mutluluklarını şu sözlerle dile getirdi:
“Bizim bu zor günümüzde böyle güzel bir aktivite düşünmüşsünüz, çok teşekkür ederiz. Günümüz mutlu geçti. Mesajları okuyunca unutulmadığımızı, düşünüldüğümüzü hissettirdiniz. Biz Türk milleti için buradayız, bu topraklardayız ve sizin için burada olmaktan gurur duyuyoruz”

Editör: Haber Merkezi