Ergün ÇELİK

Kocatürk Eğitim Kurumları Kurucusu Mustafa Kocatürk tarafından yapılan açıklamada, İngiltere merkezli “Edexcel” programının 2016-2017 eğitim- öğretim yılından itibaren tüm okullarda uygulamaya konulacağı ifade edildi.

18 yıldır doğru seçimler yapabilen, çevresine ve kendisine çok yönlü katkısı olan; çağdaş, mutlu, başarılı gençler yetiştirmeye devam eden köklü, büyük Kocatürk Ailesi, Uluslararası Edexcel programı ile Türkiye’de kendi programını oluşturan ilk 10 okuldan biri oldu. Bu program sayesinde okullarında tüm Dünya’ya vatandaş yetiştireceklerini belirten Kocatürk Eğitim Kurumları Kurucusu Mustafa Kocatürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Eğitimde mükemmellik adı verilen “EDEXCEL” programı dünya genelinde 100 ülke ve 25.000 okul tarafından kabul gören bir programdır.  İngiltere’nin en büyük akademik ve mesleki derece onay kuruluşu olan Edexcel’in hem İngiltere’deki öğrenciler için hem de uluslararası ilkokul, ortaokul, lise ve meslekyüksek okulları öğrencileri için müfredat hazırlayan ve bu müfredat ile verilen bilgileri kendi hazırladığı sınavlar ile ölçen bir uygulamadır. Böylece bu sınavlarda başarılı olan öğrencilerimiz 11. Sınıfın sonunda A+ Diplomaları doğrultusunda dünyanın önde gelen üniversitelerine sınavsız giriş hakkına sahip olacaktır. Kocatürk Eğitim Kurumları, öğrencilerini sadece öğrencilik hayatlarında değil, tüm yaşamları boyunca başarıya ulaşmaları için çalışır. Bu yüzden Kocatürk’lü olan daima kazanır”

Editör: Haber Merkezi