Ergün ÇELİK

Tire Kocatürk Okul Müdürü Mehmet Yaşar Akyol’un açılış konuşmasını yaptığı Genel Kurul Toplantısı’na Kurucu Mustafa Kocatürk Başkanlık etti. 20 yıllık tecrübesi ve 11 kampüsü ile Ege Bölgesi’nin en büyük zincir okulu olan Kocatürk Okulları’nın Tire’deki Genel Kurul Toplantısı’na Gaziemir, Üçkuyular, Kemalpaşa, Salihli ve Turgutlu Okullarının idarecileri tam kadro katıldı.

Toplantıya başkanlık eden Kocatürk Okulları Kurucusu Mustafa Kocatürk; toplantıya katılan tüm ekibe büyük TEOG zaferine katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. İnanarak yapılan her işte başarının kaçınılmaz olduğunu ifade eden Kocatürk, yeni dönemde sürdürülecek olan eğitim faaliyetlerini değerlendirdi.

TEOG’da %100 başarı gösteren ve 70 öğrencisini Fen liselerine yerleştirme başarısı gösteren Kocatürk Okulları İdarecileri, düzenlenen toplantıda 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için hazırlıklarını şimdiden tamamladıklarını belirttiler.

Toplantıya ev sahipliği yapan Tire Kocatürk Okul Müdürü Mehmet Yaşar Akyol ise yaptığı açıklamada; “Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan büyük onur duyuyorum” dedi. Görevlerinin Tire’de eğitim bayrağını daha ileriye taşımak olduğunu dile getiren Akyol, Tire’ye yaptığı katkılardan dolayı Kurucu Mustafa Kocatürk’e teşekkürlerini sundu.

Editör: Haber Merkezi