Kaymakam Hüseyin Ergi ve beraberindeki heyet ilçe merkezine bağlı 7 köyde denetleme yaptı. Kaymakam Ergi, yapımı biten, süren veya başlayacak olan yatırımlarla ilgili olarak yerinde incelemelerde bulunarak, saptamalar yaptı.


Kamuran KIZILBOĞA 


Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Serhan Varol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Ölçer, Mal Müdürü Niyazi Kesim ve Özel İdare Müdürü Mustafa Akkaş ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi Ali Narinoğlu’ndan (Çukurköy Muhtarı) oluşan heyert önceki gün ilçeye bağlı bazı köyleri gezerek, yapımı tamamlanan, devam eden veya yakında başlayacak olan çalışmaları denetledi ve fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Ergi, yeni eğitim sezonunun başında, gittiği köylerdeki okulları da denetledi.

7 KÖY DOLAŞILDI
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir günü bulan köy gezisinde; Hisarlık, Başköy, Ortaköy, Yemişler, Topalak, Akmescit ve Toparlar köylerine gidildi. Gidilen köylerde başta istinat duvarları olmak üzere, köprü, yol, köy meydanı taş döşeme yapımları gibi hizmetler yerinde incelendi. Gerekli tespitlerde bulunularak, sorun varsa çözüm bulunmaya çalışıldı. Köy ziyaretlerinde, gidilen köyde okul varsa, okullarda ziyaret edildi. Yeni eğitim sezonunun ilk günlerinde köy okullarının ne kadar hazır oldukları, ihtiyaçları ve sorunları tespit edildi.

Editör: Haber Merkezi