Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, kurumun kurucu temsilcisi Gökçe Ok ile Uzman Dost Eli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezip inceledi ve öğrenciler ile de sohbet etti.

Merkezin çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Tanrıseven, özel eğitim alan öğrencilerle bire bir, yakından ilgilendi. Rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerle sohbet eden Tanrıseven çifti son derece sıcak bir ortamda karşılandı.

Kısa sürede öğrencilerle kaynaşan Ceylan ve Hasan Tanrıseven, öğrencilere memnun olup olmadıklarını sordu. Öğrencilerin “Memnunuz” cevabı üzerine Kaymakam Tanrıseven, “Sizin memnuniyetiniz önemli. Ben de gördüğüm tablodan memnun oldum. Rehabilitasyon merkezine devam edenleri engelli olarak değil, özel öğrencilerimiz olarak görüyoruz. Tire’de özel öğrencilere hayatı kolaylaştırmak ve eğitimlerine destek olmak için çalışmalar yapacağız” dedi.

Kaymakam Tanrıseven’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Ok, “Kurumumuz Tire için önemli bir değerdir. Burada çok küçük yaştaki öğrencilerimizde eğitim hizmetimizden faydalanıyor. Bu oldukça önemli. Her yaştan öğrencimiz var. Annelerimiz burada çok huzurlu” dedi.

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Merkezin yöneticilerinin kendilerine gösterdikleri ilgiye aynı sıcaklıkla karşılık vererek kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu, her türlü faaliyet ve organizasyonlarında desteğe hazır olduklarını kaydetti. Kaymakam Tanrıseven Merkezin Kurucu Temsilcisi Dr. Gökçe Ok ve Kurum Müdürü Elveda Sak'a yaptıkları özverili çalışmalardan ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek merkezden ayrıldı.

 

Editör: Haber Merkezi