Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Büro İş Sendikası ile eğitimde Tire’nin parlayan yıldızı olmayı hedefleyen Kocatürk Okulu arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile bundan böyle Öz Büro İş Sendikası üyeleri ve yakınları, Kocatürk Okulu’ndan belirlenen oranda indirim kazanacak. Protokol Kocatürk Tire Okul Müdürü Mehmet Yaşar Akyol ile Öz Büro İş Sendikası Tire Temsilcisi Murat Karakoş tarafından imzalandı. Atılan imzaların ardından konuşan Okul Müdürü Akyol, sendika yöneticilerine okulun eğitim sistemiyle ilgili bilgiler aktardı.

‘DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’

Tire’de önemli başarılar elde ettiklerini ifade eden Akyol, ‘Daha yapacak çok işimiz var’ dedi. Akyol Konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Tire’deki eğitim hayatımıza kısa süre önce başlamamıza rağmen önemli başarılara imza attık. Bu başarıda Tire halkının da büyük katkıları var. Çünkü onlar bizim diğer şehirlerdeki eğitim kalitemize şahit oldu ve çocuklarını bizlere emanet etti. Bizler de her biri alanında uzman olan eğitim kadromuzla bizlere emanet edilen öğrencilerimize kendi çocuğumuz gibi baktık. Okulumuzda eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de önem veriyoruz. Okul Kurucumuz Mustafa Kocatürk’ün de Tire’ye karşı ayrı bir ilgisi var. Bu da tüm eğitim kadromuzun motivasyonunu yükseltiyor.

‘TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Tire’den ve bölgemizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kurucumuz Mustafa Kocatürk’e ve bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden tüm velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu birlik ve beraberlikle daha nice başarılara imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Editör: Haber Merkezi