Tire’nin en köklü okullarından biri olan Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Anadolu Lisesi, son yıllarda yakaladığı ivme ile akademik ve sportif faaliyetlerle pek çok başarıya imza atarken, aynı zamanda fiziksel koşullarını da iyileştirerek, adeta küllerinden doğdu.

Tire’de ve Tire dışında pek çok alanda ilçeyi başarıyla temsil eden ŞAİK Anadolu Lisesi’ne,  HaberTire Gazetesi’nden bir teşekkür plaketi geldi.

HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik, ŞAİK Anadolu Lisesi Müdürü Mete Arslan’ı ziyaret ederek plaketini takdim etti. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da başarıların takdir edilmesi gerektiğini vurgulayan Çelik, “ŞAİK Anadolu Lisesi, özellikle son yıllarda ilçemizi başarıyla temsil etmiş güzide eğitim kurumlarımızdan gurur kaynaklarımızdan biridir. Bir devlet okulu olarak fiziki koşullarını iyileştirerek adeta bir kolej standardında eğitim veren ŞAİK Anadolu Lisesi’nin bu günlere ulaşmasında şüphesiz ki pek çok kişinin emeği var. Okul Müdürü Sayın Mete Arslan’ın nezdinde, bu süreçte emeği geçen okul idarecilerine, öğretmenlere, okul aile birliğine, mezunlara ve Tireli hayırseverlere sonsuz teşekkür ediyoruz. HaberTire Gazetesi olarak, Tire’de taş üstüne taş koyan, hele ki Tire’nin eğitimine en küçük katkı sağlayan herkese minnettarız.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi