Tire Şehit Mehmet Oruç İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Bayram’ın, Ramazan ayının daha iyi idrak edilmesi amacıyla HaberTire işbirliğiyle hayata geçirdiği sosyal medya projesi büyük beğeni topladı. Ramazan ayı boyunca, her gün İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan ve günün hadisini içeren animasyonlar, HaberTire Gazetesi’nin sosyal medya hesaplarında düzenli olarak paylaşıldı. Sosyal medyada büyük ilgi gören proje fikrini geliştiren ve teknik destek sağlayan Müdür Yardımcısı Ali Bayram’a, HaberTire’den teşekkür plaketi geldi.

HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik, Tire Şehit Mehmet Oruç İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek, Okul Müdürü Ömer Malkoç ve Müdür Yardımcısı Ali Bayram’a teşekkür ettiler.

“PROJE, BÜYÜK FAYDA SAĞLADI”

Konuyla ilgili açıklama yapan Ercan Çelik, “Ramazan ayı öncesinde Ali Bayram hoca bize projesinden bahsetti ve Ramazan ayında başladık. Tire’de sosyal medya kullanıcıları, günlük düzenli yapılan paylaşımlarla Ramazan’ı daha güzel idrak ederken, proje aynı zamanda hem okulun hem de HaberTire’nin tanıtımı açısından büyük fayda sağlamıştır. Sosyal medya kullanımının bu kadar yaygın olduğu günümüzde artık devlet kurumları da farklı projelerle sosyal medyada yer alabilmeli ve kendilerini ifade edebilmeli. Bu anlamda sürekli projeler geliştiren ve örnek olan, Tiremizin güzide eğitim kurumlarından Şehit Mehmet Oruç İmam Hatip Ortaokulu idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi