Tire’nin güzide kurumlarından Çağdaş Koleji ile Boğaziçi Eğitim Kurumları, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren eğitim sektöründe kalıcı bir beraberlik için anlaştılar.

             2018-2019 Eğitim –Öğretim yılından itibaren Boğaziçi Eğitim Kurumları; Çağdaş Koleji Kampüsündeki kendi binasında Çağdaş Boğaziçi Fen ve Anadolu Lisesi olarak faaliyetlerine başlayacak.

            Konu ile ilgili konuşan Boğaziçi Eğitim Kurumları Kurucu ve Müdürü Yunus Özfırat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

        “Yıllardır bu sektörün içindeyiz. Devlet okullarında, dershanecilikte ve özel okullarda çok ciddi deneyimlerimiz ve bilgi birikimlerimiz oldu. Her gün büyüyen ve gelişen Boğaziçi Eğitim Kurumlarındaki bilgi, beceri ve deneyimlerimizi Çağdaş Koleji ile birleştirerek daha üst seviyelere taşımak, Tire ve çevre ilçelerdeki öğrencilere faydalı olmak istedik. Çağdaş Koleji; Ana Okulu, İlkokul ve Ortaokul düzeyinde eğitim-öğretim veriyor. Biz ise Lise düzeyinde ve Üniversiteye giriş düzeyinde öğrencilerimizle ilgili eğitim-öğretim veriyoruz. Güçlerimizi birleştirerek Ana Okulundan-Üniversiteye girişe kadar öğrencilerimizin eğitim ve öğretiminde katkıda bulunmak, onları çağdaş dünyadaki eğitim öğretim sistemindeki programlara hazır hale getirmek ve onların her konuda söz sahibi olmalarını istiyoruz.

        Yıllardır değişmeyen; güçlü, deneyimli, konusunda uzman kadrolarımızla yeni açılacak Çağdaş Boğaziçi Fen ve Anadolu Liselerimiz için 2018-2019 eğitim öğretim yılına hem bina hem de kadro olarak şimdiden hazırız. Yeni bir kadro arayışı içerisinde değiliz. İhtiyaç hasıl olduğunda kadrolarımızı güçlü öğretmenler ile takviye edeceğiz.

        Çağdaş Koleji; Ana Okulu, İlkokul ve Ortaokul düzeyinde kendi binalarında eğitim- öğretim verirken aynı kampüs içerisinde Çağdaş Boğaziçi Fen ve Anadolu Liseleri de kendi binasında 9.10.ve 11. Sınıfları ile eğitim ve öğretim göreceklerdir. Kampüs olanaklarından yararlanarak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini de fazlası ile yapma şansına sahip olacaklardır.

         Boğaziçi Temel Lisemizi de kapatmıyoruz.12. sınıflarımızı kampüse taşımayacağız.  12.sınıflar eğitim ve öğretimlerine Temel Lise binamızda devam edecekler. Çünkü 12.sınıflar üniversiteye hazırlanırken ve yoğun sınav –ders telaşı yaşarken, onların Temel Lise binamızda;   kendine özgü bağımsız bir ortamda, huzurlu, sakin, gürültü ortamından uzak, gidiş-geliş kaygısı ve zaman kaybı olmadan ders yapmalarını istedik.

         Sınava girecek öğrencilerimiz için iyi bir ortam hazırladığımıza ve böylece onların daha başarılı olacağına inanıyoruz.

                 2019 yazında kapanacak olan Temel Lise öğrencilerinin açıkta kalmaması ve adrese dayalı liselere yeni kayıt olacak tüm öğrenciler için Özel Boğaziçi Fen ve Anadolu Liselerimiz büyük bir şans olacaktır.

        Özel Tire Boğaziçi Fen Ve Anadolu Liseleri Tire ve çevremiz ilçelerine hayırlı ve uğurlu olsun.”

        Sevgi ve saygılarımızla”

Editör: Haber Merkezi