Tire’nin ilk ve tek özel Anadolu sağlık meslek lisesi olan, Özel Tire Doruk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi uzman öğretmen kadrosuyla eğitim vermeye başladı.
Ercan ÇELİK / HaberTire

Kesin öğrenci kayıtları devam eden Özel Doruk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, alanında uzman 14 öğretmenle eğitime başladı. Öğrencilerin geniş ve ferah dersliklerde, son teknoloji araç ve gereçlerle eğitim gördüğü Doruk’ta, yıllarını eğitime adamış uzman meslek dersi öğretmenleri Reşat Subaşı, Kadir Tolga Ateş ve İbrahim Döğentaş da görev alıyor. 
Servis, yemek ve yurt gibi, öğrencilerin neredeyse tüm ihtiyaçlarıyla okul olarak ilgilendiklerini belirten Okul Müdürü Hüdayi Kayhan, “Tire’den ve çevre ilçelerde kayıtları kabul etmeye devam ediyoruz. Meslek hayatına daha erken atılmak isteyen öğrencilerimiz bizi tercih ediyor. Şu anda ülkemizde ciddi bir hemşire açığı var. Bu yüzden hemşirelik bölümü en çok tercih edilen bölüm. İlerleyen zamanlarda diğer bölümlerimizi de hayata geçireceğiz.” Dedi.

AB ÜLKELERİNDE  ÜNİVERSİTE ŞANSI
HaberTire’ye özel açıklamada bulunan Okul Müdürü Kayhan, “Uzman eğitimci kadromuz ve müzik, resim atölyelerimiz ve son teknoloji araç ve gereçlerle donatılmış hemşirelik uygulama odamızla eğitim vermeye başladık. Dileyen öğrencilerimiz, okulumuzda aldıkları 4 yıllık eğitimin ardından Avrupa’da düzenlenecek 2 haftalık eğitim ile özel sertifika sahibi olacaklar. Bu sertifika ile AB ülkelerinde Tıp, Eczacılık ve Diş Hekimliği Fakültelerine sınavsız girip, eğitim görebilecekler.” Şeklinde konuştu.
Ayrıca İngilizce’nin de ağırlıklı olarak öğrencilere öğretildiği Doruk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, yaz tatilinde, dileyen öğrencileri Avrupa’ya gönderecek.

Kayıt ve ayrıntılı bilgi için 0 232 500 89 53 ve 0 507 131 80 67 numaralı telefonlardan iletişim kurabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi