Hayırsever vatandaşımız Nefise Çetin ve merhum eşinin adını taşıyan Nefise İbrahim Çetin Anaokulu'nun açılışını yapan Kaymakam Tanrıseven, hayırsever vatandaşımıza eğitime vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.
    İlköğretim haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen açılışta Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erkut, diğer Kurumların amirleri, Siyasi Parti temsilcileri ve veliler katıldı.


KAYMAKAM TANRISEVEN: ''EĞİTİM HERZAMAN ÖNCELİĞİMİZDİR''
    Açılış Töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Tanrıseven Eğitim Öğretimin her zaman öncelikleri olduğunu vurguladığı konuşmasında şunları söyledi:
''Yegâne amacımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi Ülkemizin değerli birer bireyi olma bilinciyle iyiye doğruya yöneltmek, onların iyi birer vatandaş olarak Ülkesine ve Milletine faydalı olma şuuruna erişmelerini sağlamaktır. Bu itibarla bizler aileler ve öğretmenler olarak, sahip olduğumuz birikimi daha bilinçli ve etkili kullanarak çocuklarımızın dünyadaki emsalleriyle her alanda rekabet gücü olan bir nesil yetiştirmek için kullanmalıyız.''
    Kaymakam Tanrıseven'in açılış konuşmasının ardından “Hayırlı uğurlu olsun” denilerek açılış kurdelesi protokol ve öğrencilerin de katılımıyla kesildi. Açılışın ardından okulun ilgili birimlerini gezen Kaymakam Tanrıseven ve berberindekiler yetkililerden bilgi aldı.
 

Editör: Haber Merkezi