Ergün ÇELİK

Bölgenin en büyük eğitim kompleksini kurmayı hedefleyen Çağdaş Anadolu Koleji’nin temelleri atıldı.  Çözüm ortağı American Nationel ELT iş birliği ile eğitime farklı bir soluk kazandırmayı hedefleyen Çağdaş Anadolu Koleji, Türkiye ve Avrupa'da birçok eğitim kurumuyla ortak çalışırken Tireli öğrencilere de Avrupa’nın yollarını açıyor. 20 Bin metrekarelik arazisinde 5 Bin metrekare kapalı alana sahip olan Çağdaş Anadolu Koleji, öğrencilerine 35 metrekarelik sınıflarda 18'er kişilik eğitim ve öğretim gerçekleştirirken, müzik ve görsel sanatlar atölyelerinde ve laboratuvarlarda 45 metrekarelik alanlar sunacak. Böylelikle öğrenciler kendilerini bilimin ve sanatın özgürlüğünde hissedecekler.

        15 Bin metrekarelik bahçesinde yüzme havuzu, basketbol, voleybol, badminton ve futbol sahalarının yanında, tenis kortu da bulunduran Çağdaş Anadolu Koleji, öğrencilerinin akademik gelişimleri kadar sportif gelişim ve başarılarını da destekliyor.

          Bilişim ve teknolojiyi yakından takip eden Çağdaş Anadolu Koleji bütün sınıflarında 3 boyutlu akıllı tahtalar ile eğitim verirken, istisnasız tüm öğrencilerine sanal gerçeklik gözlüğü hediye ediyor.

 

Editör: Haber Merkezi