7 yıl devlet okulunda çalıştıktan sonra uzun yıllar çeşitli Özel Eğitim Kurumları’nda idarecilik yapan deneyimli eğitimci Neşe Aytan, Tire’de geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Çağdaş Anadolu Koleji’nin idareciliğine getirildi. Aslen İzmirli olan ancak işi gereği uzun yıllar İstanbul’da yaşayan Aytan, bundan böyle Tire’deki görevi için İzmir’de yaşayacak. 35 yılın verdiği deneyim ve tecrübe ile tüm birikimlerini Küçük Menderes Havzası öğrencilerine aktaracak olan Aytan, Tireli öğrencilerin eğitimde çok istekli ve hırslı olduğunu belirtti. İstanbul Özel Ortadoğu Lisesi, İzmir MEV Avni Akyol Lisesi ve Darüşşafaka gibi seçkin eğitim kurumlarından sonra şimdi Çağdaş Anadolu Koleji’nde görev alan Aytan, aynı kararlılık ve disiplinle Çağdaş Anadolu Kolejini de bölgenin parlayan yıldızı haline getireceklerini ifade etti.

“KUSURSUZ OKUL, KUSURSUZ EĞİTİM”

HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Çağdaş Anadolu Koleji’nin fiziki şartlarını ve çalışma prensibini de değerlendiren Neşe Aytan; “Okulumuz gerek tesis olarak, gerek eğitim kadrosu olarak, gerekse yöneticileri olarak çok güzel bir okul. Özellikle eğitimcilerle yöneticilerin birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyor olmaları çok güzel. Durum böyle olunca hem eğitimde kalite artıyor hem de öğrenciler daha huzurlu bir ortamda çalışma fırsatı buluyor.

“ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK HIRSLI”

Kendisi de aslen bir İzmirli olan Neşe Aytan, Bölge öğrencilerinin eğitime yatkın olduğunu, çok iddialı ver hırslı olduğunu ifade etti. Aytan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

Bölgemizin öğrencilerini çok iddialı başarılı ve hırslı buluyorum. Bunun en güzel örneğini bu yıl Bensu Coşgun isimli öğrencimizle yaşadık. Öğrencilerimizle birlikte Çağdaş Anadolu Koleji’ni zirveye taşıyacağız. Bu konuda iddialıyız”

Editör: Haber Merkezi