Farkını her alanda ortaya koyan Çağdaş Anadolu Koleji, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı olmayı kendine misyon edinmiştir. Birbirinden güzide ve deneyimli öğretmen kadrosu ile Tire’ye yeni bir soluk kazandıran Çağdaş Anadolu Koleji,  5000 m2 kapalı alanı ve 15.000 m2 açık alanı, spor tesisileri, amfi tiyatrosu, yüzme havuzları, resim, müzik atölyeleri, labaratuvarları 3D Akıllı tahtaları, sanal gerçeklik gözlükleri ve yurt dışı eğitim destekleri ile bölgenin en büyük eğitim kompleksini kuruyor.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur' cümlesini kendine ilke edinen Çağdaş Anadolu Koleji, Tire’deki çalışmalarının sonuna yaklaştı.

Kurum Yöneticileri geçtiğimiz pazar günü okul inşaatında öğretmen kadrosuna inşaatın son durumu ve eğitim sistemi hakkında bilgilendirme semineri verdi.

Kokteyl havasında geçen ve sıcak diyalogların yaşandığı günde eğitim koordinatörü Hakan ALTÜRK'ün öğretmenlere yapmış olduğu bilgilendirmede 'Çağdaş, kendinden emin Ulu Önder Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün izinden giden kendini her ortamda ifade eden sorgulayan bir gençlik yetiştirmek için burada olduklarını ve bölge halkına faydalı işler yapmayı arzuladıklarını ifade etti.

Çağdaş Anadolu Koleji Kurucusu ve sahipleri, Hurşit Uslu ve Selahattin Özdaş Kurucu Temsilcisi Gökhan Orbahçı, Buğra Çelik ve üst kadronun öğretmenlere olan sıcak diyaloğu, inşaatla ilgili bilgilendirmeleri, yapılacak olan spor komplekslerinin yer tayinleri birlikte karşılaştırmaları Çağdaş Anadolu Koleji'nin farkını ortaya koymaktadır.

Akademik Eğitim kadar sosyal faaliyetlere de önem gösteren Çağdaş Anadolu Koleji her öğrenciye bir piyano düşecek şekilde dizayn edilen müzik atölyesinde Çello, Bağlama, Gitar, Yan flüt, Keman ve birebir ders imkanlarının yanısıra açık kapalı yüzme havuzu basket voleybol tenis ve yeşillendirilmiş oyun sahaları ile fark yaratacak.

 

Editör: Haber Merkezi