Öğrenci yurdunun işlemesi için yıllardır faaliyet yürüten Tire Kurs ve Okul Talebe Evine Yardım Derneği tarafından geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yapılan kermes faaliyetinin adresi Atatürk Mahallesi Toplu Konut Sitesi arkasında bulunan yurt binasının bulunduğu bahçe oldu. 

YİYECEK VE GİYECEK ÜRÜNLERİ YER ALIYOR
Yurt bahçesinde kurulan kermes stantlarında keşkek, et döner, katmer gibi yiyecekler başta olmak üzere farklı çeşitlerde yiyecek ve içecekler ile gömlek, kazak, tişört, ayakkabı gibi giyim eşyaları sergilenmekte ve satışı yapılmakta.


8 GÜN DEVAM EDECEK
25 Kasım Cuma günü başlayan ve toplamda 8 gün sürecek olan kermes etkinliğinde Dernek üyelerinin hazırladıkları ve getirdikleri ürünler satılacak ve elde edilen gelir Yeşil Tire Erkek Öğrenci Yurdunda ücretsiz olarak kalan yaklaşık 60 kadar öğrencinin giderlerini karşılamakta kullanılacak.


TOPLU KONUT’UN ARKASINDA YER ALAN YURT BAHÇESİNDE KURULDU
Dernek Başkanı Ahmet Damsarsan, geleneksel hale getirdikleri, öğrenci yurdun işleyişine katkı amaçlı kermesin amacına ulaşması için vatandaşları kermesten alışveriş yapmaya beklediklerini belirtti. Yeşil Tire Öğrenci Yurdunda yıllardır ilçe dışından gelen öğrencilerin barınması ve beslenmesi ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Damsarsan, katkı koyan herkese çok teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi