Ercan ÇELİK

 

Eğitim ve öğretimdeki akademik başarılarının yanında, sosyal ve sportif faaliyetlerini aralıksız sürdüren Boğaziçi Temel Lisesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza atarak, Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir ziyaretinde mozoleye çelenk bırakıldı. Okul Müdür Yardımcısı Zeynep Çıvgın, çelenk töreninin ardından Anıtkabir’deki ziyaretçi defterine Çanakkale Savaşı kahramanları ve Gazi Mustafa Kemal’e şükran ve teşekkürlerini ileten okul mesajını yazdı.

Öğrenciler ve öğretmenler, Anıtkabir Müzesi’ni gezerek, Cumhuriyetin kuruluşu, Atatürk İlke ve İnkılapları gibi konularda bilgi sahibi oldular.

Anıtkabir ziyaretinin ardından Boğaziçi öğrencileri, Üniversite tanıtım etkinliği faaliyeti kapsamında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ni de ziyaret ettiler. Burada öğrencilere meslek seçimi ile ilgili konferans verildi ve bilgilenmeleri sağlandı. ODTÜ ziyaretinin ardından ise Eskişehir’e geçildi ve burada tarihi ve turistik noktalar ziyaret edildi.

Ankara – Eskişehir gezisinden son derece memnun olarak dönen Boğaziçi öğrencileri, okul yönetimine teşekkür ederken, Okul Müdürü Yunus Özfırat, programı gerçekleştiren Müdür Yardımcısı Zeynep Çıvgın, Gezi Kulübü Başkanı Meryem Torun ve Halil Özdere’ye teşekkür etti. 






Editör: Haber Merkezi