Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Boğaziçi Eğitim Kurumları Kurucusu ve Müdürü Yunus ÖZFIRAT; “Kurulduğu günden bu yana yükselen başarı grafiği ve artan ivmesi ile Boğaziçi Eğitim Kurumlarımızın 85 öğrencisi, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Üniversitelerin çeşitli fakülte ve bölümlerini kazanarak  yerleşmişlerdir. Öğrencilerimizin gösterdiği bu başarıdan dolayı gururluyuz. Tıp,Diş Hekimliği,Hukuk,Mühendislikler,Elektrik Elektronik, Mimarlıklar,Öğretmenlikler, Veterinerlik, İktisat ve İşletme, Muhasebe, Hemşirelik, Ebelik,Siyaset Bilimleri,Uluslararası İlişkiler,Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Paramedik,Moleküler Biyoloji ve Genetik,Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Gazetecilik, Sigortacılık, Lojistik, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Çeko,Çocuk Gelişimi, Besyo, Veteriner Teknikerliği, Tasarımcılık, Lojistik,Tıbbi Laboratuvar Teknikerleri,Sosyal Hizmetler, İnsan Kaynakları, Sağlık ve insan Kaynakları Yöneticilikleri,Dış Ticaret, Biyomedikal,Bitki Koruma,İç Mekan Tasarımı vb. çeşitli  bölümleri kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor onlara  emek veren öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz.

2018-2019 Eğitim- Öğretim yılında da başarılarımızı devam ettirmek için bütün gücümüzle çalışacağız. 3 Ağustos 2018 tarihinden itibaren kurslarımız devam etmektedir. Temel Lisemizin 9.10.11. ve 12. Sınıflarına kayıtlarımız devam ediyor. Ayrıca; 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Haftanın 4 Günü Kurs vereceğimiz Mezun Öğrencilerimiz için Özel Öğretim Kursumuza da kayıtlarımız  devam etmektedir.

Boğaziçi Eğitim Kurumları Ailesi olarak,üniversitelere yerleşen tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında da üstün başarılar dileriz. Sevgi ve saygılar…”

Editör: Haber Merkezi