Özel Bilgi Çocuk Anaokulu minikleri, düzenledikleri özel gecede, İngilizce bilgilerini ailelerine de sergilediler.
Ergün ÇELİK

Tire’de faaliyet gösteren Özel Bilgi Çocuk Anaokulu minikleri, yıl boyunca dört yaş grubunun haftada dört saat, beş yaş grubunun haftada altı saatte öğrenmiş oldukları İngilizce bilgilerini ve marifetlerini bir gece ile anne babalarına gösterdiler. 
Açılış konuşmasını yapan Özel Bilgi Çocuk Anaokulu Müdürü Halis Günhan, bu tür etkinliklerle öğrencilerin, İngilizce bilgilerini göstermeleri yanında topluluk karşısında heyecanlarını yenmeyi, grup olarak bir eser ortaya çıkarmayı, arkadaşlarıyla birlikte sosyalleşmeyi öğrendiklerini söyleyerek; Emeği geçen başta İngilizce Öğretmeni Gamze Nur KARAMAN olmak üzere, diğer Anaokulu öğretmenlerine, öğrencilere ve öğrencilerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirdi.
İki saati geçen ve on altı çeşit birbirinden güzel oyun, drama, şarkı, şiir ve gösterilerle velilerimiz, coşkulu alkışları ile güzel bir vakit geçirirken; öğrencilerimiz de bu güzel, keyifli geceyi yaşatmanın ve yaşamanın mutluluğunu duydular.
İngilizce öğretmeni tarafından öğrencilere başarı belgesi verildi. Program sonunda sınıf annelerinden Sena FİLİZ ’in, İngilizce öğretmenine, Öğretmenlere, veliler adına yaptığı teşekkür konuşması ve çiçek takdimi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi