Geçen hafta açıklanan TEOG sonuçlarına göre, Özel Bilgi Koleji’nin 5 öğrencisi, 120 sorunun hepsini doğru cevaplayan öğrencilerin arasına girdi. Özel Bilgi Koleji böylece son yedi yılda, sınav sorularının tamamını doğru cevaplayan 19 tane Türkiye 1.si çıkarmış oldu.

Bayındır ve Selçuk ilçelerinden de öğrenci alan Özel Bilgi Koleji 1994 yılından beri faaliyet gösteriyor. Tecrübeli kadrosu ve oturmuş eğitim sistemi ile sınav derecelerini hak eden Özel Bilgi Koleji ortalama başarıda da her yıl göz kamaştırıyor. Bundan önceki 6 yılda toplam 14 öğrencisi tam puan alan Özel Bilgi Koleji’nde gelenek devam etmiş oldu.

İzmir’in en başarılı okulları arasında yer alan Özel Bilgi Koleji, sadece sınav başarıları ile değil sosyal, sportif ve sanatsal başarıları ve bölgesel organizasyonları ile de Tire’nin eğitim çıtasını yükseltip ismini duyuruyor.

TEOG Sınav sonuçları ile ilgili okul idaresinden aldığımız bilgiye göre "Öğrencilerden Berat Çabuk, Gökçenaz Çallı, Aysel Çerçi, Zehra Bengü Emül ve Alper Örsel tüm soruları doğru yaparak Türkiye geneli dereceye imza atmış oldular. Yine öğrencilerimizin %21’i Türkçe sorularının tamamını, %14’ü Matematik sorularının tamamını, %26’sı Fen sorularının tamamını, %21’i Sosyal sorularının tamamını, %30’u İngilizce sorularının tamamını ve  %77’si de Din Kültürü sorularının tamamını doğru cevaplayarak kitlesel başarıyı sağladılar.”

 Özel Bilgi Koleji Müdürü İsmail Özgüç “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Öğrencilerimiz çok çalıştılar. Velilerimiz hep çocuklarının yanında olup destek verdiler. Öğretmen ve idarecilerimiz başarı için gerekli hiçbir ayrıntıyı atlamamaya gayret gösterdiler. Sonuç da bizleri mutlu etti. İkinci sınava hazırlanmaya da aynı ciddiyet ve program ile devam ediyoruz. Özel Bilgi Koleji ailesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da çok çalışarak büyük bir başarıya imza attık. Öğretmen, öğrenci ve ailelerimizin göstermiş oldukları fedakârlıkların karşılığını böylelikle almış ve Tire'mizin eğitimine de katkıda bulunmuş olduk. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, ailelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi