Özel Bilgi Koleji, Selçuk’ta oturan velileri için bir çiğ köfte partisi düzenledi. Yedi uyuyanlar mevkiinde Yavuz’un Yerinde düzenlenen partiye yaklaşık 70 kişi katıldı.



Ergün ÇELİK

 

Tire Özel Bilgi Koleji’nin Selçuk’ta oturan velileri için birincisi geçen yıl düzenlenen çiğ köfte partisi velilerin talebi üzerine bu yıl tekrar düzenlendi. Gecede çiğ köfte, ayran, tatlı, meyve ve çay ikramı yapıldı. Musiki Efendi Müzik Grubu tarafından müzik ziyafeti verildi. İsteyen veliler ekibe katılarak şarkı söyledi. Ayrıca okunan parçaları tam bilmeyen velilere fotokopi dağıtılarak oturdukları yerden şarkılara katılmaları sağlandı. Programa katılan veliler, “Yeme içme ve eğlence işin bahanesi. Çocuklarımız için fedakârca çalışan öğretmenlerimiz, Tire’deki okulumuza iş yoğunluğumuz sebebiyle sık gelemediğimizi görmüş. Selçuk’a kadar gelmişler. Davete icabet etmek ve onlarla beraber olmak da bizim görevimizdir. Böylece hem öğretmenlerimizle samimiyetimiz arttı hem de hoş vakit geçirdik.” Dedi


                Çiğ köfte partisi hakkında açıklama yapan Tire Özel Bilgi Koleji Müdürü İsmail Özgüç “Velilerimiz için hem stres atma hem de kaynaşma programı düzenledik. Öğrenciler için bölgede pek çok sosyal, sportif ve kültürel organizasyonlar yapıyoruz. Velilere de bu tip programlar gerekiyor. Burada her partiden her meslekten her görüşten insan var. Tansiyonu düşürecek kardeşçe organizasyonlara ihtiyaç var. Bir arada, kardeşçe ve kaliteli yaşamak için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız” dedi.


Editör: Haber Merkezi